Over Kinderboekerij

De Kinderboekerij is opgericht in 2016 door twee ondernemende vaders die vinden dat iedereen in Nederland moet leren lezen en schrijven. Meer dan 2,5 miljoen mensen in Nederland zijn laaggeletterd. Dit vinden wij een veel te hoog aantal en daar willen we iets aan doen! Om dit aantal terug te dringen is het belangrijk dat kinderen leren en ervaren hoe leuk het is om te lezen. Hoe eerder, hoe beter!

Sinds de start van de Kinderboekerij in 2016 hebben we, naast onze eigen kinderen, al duizenden kinderen blij gemaakt met onze kinderboekpakketten. Maandelijks ontvangen kinderen een boekenpakket met 4 leuke kinderboeken. De boekenpakketten worden zorgvuldig samengesteld, afgestemd op de leeftijd en het geslacht van jouw kind(eren). Educatie, ontspanning en creativiteit staan hierbij centraal. In samenwerking met verschillende bekende uitgevers zoals bijvoorbeeld Studio 100, Sesamstraat, Casterman, Disney, Zwijsen, Gottmer en Clavis zorgen we voor een leuk en verrassend pakket met populaire titels waar kinderen veel plezier aan beleven. Alles sluit aan bij de ontwikkeling en leefwereld van de kind(eren).

Door onze samenwerking met verschillende uitgeverijen kunnen we onze pakketten voor een zeer scherpe prijs bij je in de brievenbus bezorgen. Een pakket van Kinderboekerij kost €15,95 en heeft een winkelwaarde van gemiddeld ruim € 20,-. Dat is sowieso al een voordeel van ruim 20%!

HET PAKKET
Een kinderboekenpakket van Kinderboekerij bestaat iedere maand uit 4 leuke kinderboeken. Iedere maand weer een ander pakket: telkens gevarieerd, uitdagend en speciaal afgestemd op de leeftijd van jouw kind(eren). Zowel educatie en ontspanning komen aan bod, en ook het creatieve aspect verliezen we niet uit het oog. Uren lees-, leer- en knutselplezier gegarandeerd!
HOE WERKT HET?

kies een pakket dat bij de leeftijd van jouw kind(eren) past

Ontvang vervolgens automatisch iedere maand een leuk en uitdagend pakket met 4 kinderboeken

bepaal zelf hoe lang je meedoet, opzeggen kan maandelijks en is eenvoudig online te regelen

je betaalt pas ná ontvangst van jouw pakket

MERKEN DIE JE IN ONZE PAKKETTEN KUNT VERWACHTEN: