Kinderplezier ervaringen

Reviews van onze klanten:

mijn man had het besteld als een kadootje voor ons zoontje
super leuk!

het zijn leuke boekjes om uit voor te lezen of als hij wat groter is er zelf mee kan spelen

t van dreum
doesburg
13 oktober 2019

Het initiatief is zeker leuk, we hebben ook wel boekjes gekregen die ons kindje heel leuk vind (boekjes met flapjes of geluidjes). Leuk dat je in principe altijd gevarieerde boekjes krijgt, hoewel er wel vaak een boek van Sesamstraat tussen zit wat ons kindje dan weer niet zo leuk vindt.. daar zou dus wat ons betreft nog verandering in mogen komen.

H. Pauw
Barneveld
11 oktober 2019

Leuke boekjes. Ook heel handig dat je het abonnement kunt combineren over meer kindjes. Absoluut niet duur voor de boeken die je krijgt.

Patty Breeuwer
Zuid-Scharwoude
29 september 2019

Ik ben heel tevreden met de boeken die ik ontvangen heb. Altijd gevarieerd. En mijn zoontje vondt het altijd heel leuk als er weer nieuwe boeken binnen kwamen

Maritte van Velzen
Etten-Leur
26 september 2019

Mijn zoontje keek altijd met smart uit naar het boekenpakket en maakte het met veel plezier open. Hij bladert graag door alle boeken en ik lees ze graag voor. Vooral de sesamstraatboeken zijn erg leuk.
Mooie boeken voor een mooie prijs. We zijn 4 jaar lid geweest en vonden het erg jammer dat we door omstandigheden moesten stoppen.

Misschien dat we er in de toekomst weer mee beginnen.

Janneke Willems
Hulst
19 september 2019

De boekjes van kinderboekerij vallen heel goed in de smaak bij mijn zoontje! Hij heeft er veel leesplezier van!

Wiena Datadin
Barendrecht
18 september 2019

elke maand super leuke boeken.
service is ook erg goed en dat terwijl je niet kan bellen.
je word goed en snel geholpen.
ben momenteel gestopt met het ontvangen van boeken omdat we teveel hebbben.
maar ik kom altijd weer terug op deze site!

emircan yildiz
den haag
15 september 2019

Ik heb het proefpakket voor ons zoontje ontvangen. Het zijn echt leuke boekjes. Dat word een hoop voorlees plezier!

YvonneBleijenberg - Stip
Oss
16 augustus 2019

Heerlijk om elke maand boekjes te krijgen wat aansluit op de ontwikkeling van onze dochter. Samen een boekje lezen vindt ze heel fijn. Wij hebben goede ervaringen met kinderboekerij, je kunt zelf aanpassen hoe vaak je boekjes ontvangt en de prijs die je ervoor betaald (15,95 incl verzenden) is echt prima. Mooi overzichtelijke website en wij komen in de toekomst zeker terug (voor nu puilt de boekenkast een beetje uit haha)

Sharon van Dijken-Hooiveld
Middelstum
13 augustus 2019

Enige tijd geleden opgebeld door de kinderboekerij met een leuke aanbieding. Super leuke pakketje ontvangen voor mijn dochter waarbij alleen verzending betaald moet worden. Leuke actie

Aise Kayalik
Den Haag
23 juli 2019

Heel erg leuk pakket van 4 boekjes om je kleine uit voor te lezen en om lekker zelf mee te laten spelen. De boekjes passen goed bij de leeftijd, maar de frequentie is misschien voor nu wat vaak (wij hebben een baby). Sowieso een aanrader, want lezen/ voorlezen is super belangrijk voor de ontwikkeling van je kleintje 🙂

Domenique Scheuten
Oldenzaal
26 juli 2019

Ik heb een super mooi cadeaupakket binnen gekregen om te kijken of ik het misschien leuk vond om vaker binnen te krijgen. Ik heb het pakket net binnen en wat een leuke boeken zitten ertussen! En ook een leuk boekje voor in bad! Dankjewel voor de leuke boeken! Ik vond 1 keer per maand wat veel maar ook dit kon je veranderen naar minder vaak. Super levering!

Naomi van Eijk
Maassluis
12 juli 2019

Het nieuwe pakket boeken voor onze dreumes in binnen. De foto zegt genoeg…

Bronkhorst
Uddel
11 juli 2019

Het is elke keer weer leuk om nieuwe boekjes te ontvangen, verhaaltjes, plaatjes kijken en voornamelijk nu het badboekje is erg leuk! Het is belangrijk om al vroeg met taal bezig te zijn ookal zijn ze nog zo klein!!

Monique van den Burg
‘s-Gravenzande
9 juli 2019

Wat een verrassing dit peuterpakket in de brievenbus. Precies geschikt voor onze 3-jarige zoon. Het zomerboek van Woezel en Pop is fantastisch, nu met de zomervakantie voor de deur. Alle boekjes gaan mee naar de camping: zó wordt zijn 1e kampeeravontuur echt een feest
Dankjewel Kinderboekerij!!

Jaap Beerda
Hoogwoud
11 juli 2019

Erg leuk boekenpakket voor ons zoontje om kennis te maken met jullie. Hij houd ervan om voorgelezen te worden dus we kunnen nooit genoeg boekjes hebben! Snelle en nette brievenbuslevering

Tip voor de kinderboekerij: Ons zoontje is nog erg jong en daarom het zou leuk zijn als er meer boekjes met sterke kleurcontrasten of patronen bij zaten. Dan ziet hij wat meer.

Sanne janssen
Papenhoven
18 juni 2019

De boeken worden netjes verstuurd.
De klantenservice is erg vriendelijk en opzeggen gaat makkelijk
De boeken zijn erg leuk, en veelzijdig
Onze dochter is nu wat ouder dus valt niet meer in de categorie maar het zijn zeker leerzame en leuke boekjes om te lezen.

Mirthe schuiling
Vriezenveen
17 juni 2019

Super leuk pakket. Dochtertje stond blij te springen toen zij het had uitgepakt, Vervolgens toen het nieuwe pakket binnen was kwam zij dolblij aanrennen en zie; mama mijn nieuwe boekjes! (Dochter is 3 jaar)

Denise Garcia
Almere
17 juni 2019

Wat een leuke boekjes!! Onze zoon werd elke keer weer enthousiast van de Sesamstraat boekjes. En eigenlijk nog steeds, terwijl hij alweer 3 jaar is!! Zijn kleine zusje zal binnenkort ook de boekjes voorbij zien komen. Wat een plezier hebben we bij het lezen van de boekjes!

Myrthe de Reus
Beverwijk
1 juni 2019

Super leuk en gevarieerd baby pakket ontvangen. Kleurrijk badboekje, dieren kijkboekje en voorleesboekjes. Sluit goed aan bij wat ons kleintje nu leuk vindt!

Scarlett Kooijmans
Dordrecht
10 mei 2019

Ik ontvang elk kwartaal ontzettend leuke boekjes die mijn zoon en ik met heel veel plezier elke dag lezen. Het is helemaal afgestemd op de leeftijd die je hebt opgegeven.

Danielle Modderkolk
Apeldoorn
7 mei 2019

Ben zeer tevreden, de verzending wordt elke keer weer als een cadeautje in ontvangst genomen door onze dochter.

Lela Kalf
Zaandam
21 april 2019

Kinderboekerij heeft leuke boekenpakketten voor verschillende leeftijden.
De pakketten zijn heel verschillend en hebben ook een jeugdtijdschrift erbij. Het is eenvoudig om je abonnement aan te passen.
Goede snelle service.

Yvonne Kole
Bruinisse
15 april 2019

Tot nu toe drie pakketten gekregen en deze vallen goed in de smaak! Vooral Bumba is geweldig!

H.boersma
Berltsum
12 april 2019

Eva vind het pakket erg leuk, er zitten leerzame boekjes in maar ook gewone boekjes waar ze in kan kleuren. Haar favoriet was het boek van Frozen met CD.

Eva van Beers
Zevenbergen
4 april 2019

Genoten van de pakketten, en opzeggen gaat echt super eenvoudig, wat een verademing, geen gebel of gedoe!!!

Fiona Kroon
Delft
22 maart 2019

Chris is gek op boekjes, het is dus elke keer weer een feest als we weer een nieuw pakketje met boekjes binnenkrijgen!

Chris Bonnes
Spierdijk
27 februari 2019

Wij hebben de ontvangen boeken als prettig ervaren en hopen er in de toekomst meer gebruik van te maken.

We hebben geen boekjes van stof of zwart wit printen ontvangen, dat is wel iets waar we lichtelijk teleurgesteld over waren.

De hoekjes die geluid maken of schuifjes hadden zijn zeer goed bevallen.

We hopen de boekjes die voor onze kleine meid zijn binnen gekomen van papier, te gebruiken wanneer dit leeftijd geschikt is.

Al met al vind ik de categorie 0-2 meer een categorie van 1-4 jaar geschikt.

Jasmine Rottink-Cousijnsen
Enschede
20 februari 2019

Super leuk pakket met 5 leuke boeken! Onze dochter is altijd heel blij als ze weer een boekenpakket in de brievenbus ziet liggen! Zeker een aanrader!

Natasja Boonstra
Stiens
29 januari 2019

We hebben maanden plezier gehad met jullie boeken het is altijd spannend wat er deze maand bij zit. Je krijgt* verschillende soorten boekjes geschikt voor de leeftijd van je kindje. Helaas zat er een boeken bij waar ik niks mee kon (eem watercolor boek en een boekje voor eem jongetje terwijl ik een dochtetje heb).

Ruki Dinc
Rotterdam
28 januari 2019

Super leuke, educatieve, en speelse boekjes! Mijn zoontje staat vaak bij de brievenbus om te kijken of hij al nieuwe boekjes heeft 🙂 en heb nu laatst de frequentie veranderd omdat hij enorm veel boekjes heeft, vaak moet je daar dan veel moeite voor doen maar bij kinderboekerij was het letterlijk met 1 druk op de knop geregeld, een echte aanrader!

Nathalie Almeida
Rotterdam
26 januari 2019

Ik werdt automatisch aangemeld toen mijn zoontje werdt geboren, eerst wist ik niet zo goed wat ik hiermee moest.

Maar het is echt super leuk, ook hele leuke en leerzame boeken. Mijn kleintje van nu 7 maanden is dol op boekjes lezen samen met mama. En omdat we 6 keer per jaar een boeken pakket krijgen, is er genoeg afwisseling qua plaatjes en verhaaltjes.

Novan Boneschansker
Hoogezand
21 januari 2019

Heel leuk, elke maand weer een verrassing welke boeken ze kregen. Begonnen met 2 verschillende pakketten. Nu zijn ze te groot en moeten we helaas afscheid nemen.
Zeker een aanrader.

Barber Notenboom
Aalsmeer
11 januari 2019

Leuke boeken. Ieder keer wat anders en past goed bij de ontwikkeling van mijn kind. Echt een aanrader voor als je geen online zoektocht wilt voeren voor boeken

Churlie Martilia
Rotterdam
3 januari 2019

Leuke boekjes elke maand opnieuw. Ook handig om de paketten niet elke maand maar ook 4 of 6x per jaar te ontvangen voor als de boekenkast al snel uitpuilt.

Pieter Drop
Pijnacker
10 december 2018

Erg tevreden met de leuke boekjes!

Iris Mol
Hoogeveen
14 november 2018

We hebben ons eerste pakket ontvangen voor ons zoontje van bijna 1 jaar. Wat een leuk pakket! Er zitten behalve voorleesboekjes ook boekjes in waar hij zelf mee kan spelen. Een super leuk samengesteld pakket!

Priscilla lips
St willebrord
10 november 2018

Leuke en goede service. De frequetie zendingen is aan te passen naar persoonlijke behoefte.

Leuke standaard selectie boeken die maandelijks wordt verzonden en altijd een boekje met rammelaar of piep-dingetje erbij, waar mij dochter gek op is.

Stacey Oosenbrug
Den Haag
10 november 2018

Zeer goede ervaring.
Heb 2 keer een abonnement gehad en is altijd zeer goed bevallen.
Mijn zoontje heeft inmiddels zoveel boeken dat ik ze bijna niet meer in de kast passen
Hij heeft altijd veel plezier van de pakketten gehad.

Renate bremmer
Zwolle
9 november 2018

Leuke boekenpakketen. Leesboek, knutselboek. Leuke variatie. Om het zo soms te doen vind ik leuk. Goede service, makkelijk op te zeggen.

christa van spengen
Reeuwijk
29 oktober 2018

Boekjes zijn erg leuk voor de allerkleinsten. Lieve kleurige verhaaltjes. Ook worden de boekjes netjes afgeleverd.
Gegarandeerd lees plezier!

Tip: een leuk badboekje voor babies zou ook top zijn bij een pakket 🙂

Sharon van der Kuij
Almere
27 oktober 2018

Erg leuke pakketten. De moeilijkheidsgraad en het aantal leveringen per jaar is eenvoudig te wijzigen. De kinderen zijn elke keer weer razend enthousiast als ze het pakket op de mat zien liggen!

Sasja Sollie
Nieuwerkerk a/d IJssel
24 oktober 2018

Goede service en hele leuke boekjes. Voor iedereen die zijn/haar zoontje/dochtertje graag voorleest een echte aanrader.

Door overschot van boeken ons abonnement opgezegd maar we komen in de toekomst zeker terug.

Samantha de Ruiter
Valkenswaard
21 oktober 2018

Leuk om een paar maandjes te doen!
Elke maand weer nieuwe verrassing wat je binnen krijgt voor je kleine.
Leuke en leerzame boekjes!!

Roan Melissant
Melissant
19 oktober 2018

Ik ben gebeld door kinderboekerij met een aanbieding van 4 boeken voor alleen de verzendkosten. Dit vond ik een fijne aanbieding. Toen ik de boeken ontving was ik er ook super blij mee. De boeken passen bij de leeftijdscategorie, zijn vol vrolijke kleuren en zijn ook modern. De boeken zijn nieuw en veel meer waard dan die 15,95 euro. Ik vind het jammer dat, omdat wij niet veel verdienen, we dit niet als extra maandelijkse kosten kan hebben maar het is een leuk idee. Ik beveel het iedereen aan!

Kethianna Oppenhuizen
Amsterdam
15 oktober 2018

Erg tevreden! Leuke boekjes, sommige voor iets latere leeftijd vanaf 1 jaar bijvoorbeeld maar dat kan je goed bewaren!

Ashley Visser
Papendrecht
12 oktober 2018

Al een aantal jaar ontvang ik boeken van leesplezier/kinderboekerij. Toen mijn dochter nog jonger was vond ik alle boekjes stuk voor stuk erg leuk.

Nu ik merk dat mijn dochter ouder wordt (3) merk ik dat de boekjes nog erg kinderachtig zijn voor haar leeftijd en dat zij niet alle 4 de boekjes meer erg leuk vind. Vaak maar 1 of 2. Ook is het bij ons nu al meerdere keren voorgekomen dat we een boekje al een keer ontvangen hebben. Maar goed na contact met de klantenservice is dit binnen no-time opgelost en heb je zo een los nieuw boekje ontvangen.

Ik vind het idee achter Kinderboekerij erg leuk maar wij zijn wel erg toe aan wat nieuwere boekjes!

Rowena
Vlissingen
25 september 2018

Wij hebben super leuke boeken ontvangen voor kleuters van 3-5 jaar. Vriendelijke, snelle, en zeer goede service. Zou het zeker aanraden.

Aysun Kilicarslan-Akpinar
Amsterdam
20 september 2018

Heel erg leuk voor je kleine als er elke maand een pakketjes voor hem of haar in de bus ligt.
Samen lezen vonden ze hier erg leuk. De boeken zijn gericht op leeftijd en zeer leerzaam zoals vormen, kleuren en tegen stelling voor een peuter.
De grote van de boekjes waren ook verschillend er zaten kleine boeken in waaruit ze zelf kon lezen, de grotere boeken met meer tekst deden we samen.
Een min punt vond ik dat er echt iedere maand een boek van Sesamstraat bij zat, wat mijn dochtertje minder leuk vond.
Ik had gehoopt op wat meer populaire prentenboeken.

Marcelle Voskuil
Lelystad
15 september 2018

Altijd ontzettend leuke pakketten, voorzien van leerzame boekjes, goede leesboeken en strips, dus van alles wat. Oudste zoon was hier altijd heel blij mee, hopelijk kunnen wij dit over een paar jaar weer voortzetten met onze middelste en jongste.

Kim Roovers
Zwijndrecht
14 september 2018

Benaderd voor een proefpakket van kinderboekerij, erg verrast door de leuke boekjes en het gemak waarmee je het abonnement opzegt. Het is dat onze kast al uitpuilt met boeken anders was ik zeker lid gebleven!

Wilma Roelse
Axel
14 september 2018

Hele fijne site. Je kan zelf makkelijk je abonnement pauzeren en/of je frequentie aanpassen. Mijn inziens heel klantvriendelijk. De boekjes zelf zijn leuk en leerzaam, iedere keer is het weer een verrassing wat we krijgen!

Eveline Boogaard
Breda
4 september 2018

Leuk pakket, goede service. Opzeggen is net zo makkelijk als aanmelden.
Bevat van alles wat, maar daardoor ook boeken die je niet leuk vind.
Het is ook handig dat je de leeftijd van het kind tussentijds kan wijzigen, als je kind verder vooruit is met lezen.

sandra tijink
Haksbergena
22 augustus 2018

Hele leuke boekjes, voor een mooie prijs. Nette klantenservice.

C Doornkate
Nieuwerkerk aan den IJssel
21 augustus 2018

De boeken zijn altijd erg leuk. En mijn peuter ligt geregeld in een deuk. De dag begint nooit zonder een verhaal. Ook leest hij graag zelf voor in zijn eigen taal.
Zijn zusje leest hij ook graag voor. Die vindt het geweldig en lacht van oor tot oor.
Hij leert tellen kent de kleuren. Je hoort hem dagelijks om een boekje zeuren. Hij vindt het zo gezellig als we samen lezen. De boekjes zijn goed voor saamhorigheid dat hebben ze echt bewezen!

Jonie Boersma
Hoogwoud
17 augustus 2018

Super leuke vrolijke boekjes.
Ik ben er erg blij mee ook al ben ik nog zo klein. Ik vind het fantastisch als mama de boekjes voor mijn gezichtje houdt.

Elijah Loonstra
Veenendaal
13 augustus 2018

Heel erg leuk concept. Ik heb het proefpakket ontvangen en hierin zaten leuke boekjes voor mijn dochtertje. Ik wilde er niet maandelijks aan vast zitten (dit hoeft ook niet, kan een andere frequentie aangeven) en heb opgezegd. Dit ging ook heel erg makkelijk! Mocht je dus niet veel boeken kopen of in het bezit zijn van veel boeken zou ik dit zeker aanraden, tevens een leuke verrassing voor je kids elke maand!

Marcella zwaag
Veldhoven
10 augustus 2018

Boeken zijn altijd leuk om te krijgen. Mijn zoontje pakt ze super graag uit. En gaan gelijk alle boekjes voorlezen en bekijken. En de service is heel erg goed.

Lennox van der Ploeg
Kimswerd
7 augustus 2018

Nog maar 1 pakket ontvangen, namelijk het starterspakket. Het zag er representatief uit! Een aanrader! Ik vind het aantal boeken (4) voor elke maand wel veel! Ik heb daarom de frequentie aangepast naar 4x per jaar!

Liset de Jong
GORREDIJK
31 juli 2018

Jarenlang veel plezier gehad van de boeken van de kinderboekerij.
Nu wordt ik te oud en sluiten de boeken niet meer aan bij mijn leeftijd (bijna 10)

~Rowan~

Rowan Kot
Sint Philpsland
30 juli 2018

Erg leuke boekjes waar ons dochtertje met plezier in leest (voorgelezen wordt). Veel variatie in de boekjes die je krijgt.

Stefanie Kremer
Almelo
19 juli 2018

Goed bedrijf. Leuke boeken, waar mijn zoon blij mee was. Heel klantvriendelijk, goede service en alles snel en makkelijk te regelen.

Marike Kruisselbrink
Nijmegen
18 juli 2018

Weer een mooi pakket boeken ontvangen, super samen gesteld. Vriendelijke medewerkers en goede hulp bij de bestelling!

Daeley van de Kerkhove
Breskens
15 juli 2018

Super goede service. Hele duidelijke site en makkelijk om er een kindje bij aan te melden of een leeftijd te veranderen als je kondje ouder is geworden. Duidelijke site en heel handig dat je de bezorgmomenten kan bekijken. Zo weet je altijd wanneer je de boeken kint verwachen. Projs kwaliteit vind ik echt super.
Ons zoontje is echt helemaal gek op de boeken. Wij hebben nu onze dochter er ook bij aangemeld zodat die er net zo veel plezier van kan beleven als haar grote broer.

Patty Breeuwer
Zuid-Scharwoude
13 juli 2018

Vandaag weer een mooi pakket mogen ontvangen. Een educatieve met tafels gaat nog heel even de kast in. Want die is nog iets te moeilijk. Maar de andere boekjes zijn helemaal top. Een leesboek met cd, een vakantie doeboek met lego en nog een suskje en wiske junior boek. Helemaal top!
En ook het pakket aanpassen op de site ging heel snel en soepel!!

Suzan Muschter-Hijdra
Nieuw-Vennep
13 juli 2018

Een maand is zo voorbij en dan heb je weer 4 boeken op de mat liggen. Voor ons werd het teveel, de boekenkast puilt uit. En ook jammer dat je niet van te voren kunt aangeven wat voor boeken je zou willen. Verder prima service en makkelijk op te zeggen…

Tamara Steenvoorden
Poeldijk
13 juli 2018

Leuke boekjes voor uren speelplezier. Niet alleen lezen, maar ook kleuren en stickers plakken. Ook om samen te doen.

Tijn harmsen
Hengelo
13 juli 2018

Prima service voor een mooie prijs!

Het helpt mij herinneren om wat vaker voor te lezen en onze kleine man geniet daar zichtbaar van!

Marit Westerink-Doppenberg
Elburg
28 juni 2018

Via kinderboekerij kennisgemaakt met veel boeken. Makkelijk contact te maken tegen een goede prijs.
Zeer tevreden!

Marlies Zwagemaker
Raamsdonk
25 juni 2018

Mooi boekenpakket. De waarde van de boeken is zeker meer dan wat je voor een pakket betaald. Vooral het boek van ‘Millie-Mae’ is erg mooi!
1 boek was bij ons een beetje beschadigd. Klantenservice was echt top! Ik had nog op dezelfde dag reactie.

Ashra Asche-Pieters
Bleiswijk
23 juni 2018

Wat hebben we veel plezier van de boeken, super pakketen en iedere keer weer verrassend. Sem is er super blij mee en dol op lezen!

Kim vd burg
Berkel en rodenrijs
23 juni 2018

4 boekjes: 2 knutselboekjes en 2 leesboekjes.
Ik vind het te duur. Ik kan in de winkel leukere en goedkopere sticker/kleurboeken kopen en leesboeken ook niet bijzonder. Bibliotheek is handiger!
De klantenservice van Kinderboekerij is wel prima en erg snel met hun reactie. Na het proefpakketje kon ik zonder moeite direct opzeggen.

Bianca Burgerhout
Waalwijk
22 juni 2018

Super leuke boekenpakket ontvangen voor mijn dochters. Het is een diverse pakket dat samengesteld is op leeftijd. Mijn dochter van bijna twee jaar vind alle boeken mooi en leest ze samen met mij met alle plezier. Verder is het veel goedkoper dan als je de boeken los koopt dan in een pakket. Al met al zijn we super tevreden met de service en de boeken.

Intisaar Adow
Waalwijk
20 juni 2018

Enige tijd geleden opgebeld door de kinderboekerij met een leuke aanbieding voor onze dreumes van 1 jaar. Leuk pakketje ontvangen voor onze meid waarbij alleen verzending betaald moet worden. Leuke actie!

Iris Verdonk
Weert
18 juni 2018

Ik ben zeer tevreden over kinderboekerij. Het zijn leuke, leerzame boeken en het wordt met veel zorg en kwaliteit geleverd.

Jaclyn De Langen
NIEUWEGEIN
16 juni 2018

Heb al jaren leuke boeken ontvangen! Maar heb nu een aantal keren dubbel boeken gekregen. Vond het verder wel prima.

Stephanie Palm
Zevenaar
15 juni 2018

Mijn zoontje is helemaal enthousiast over de boekjes.
Een groot feest s avonds om voor te lezen.
Overdag kan hij lekker kleuren in het bijgeleverde kleurboek.

Tijn Eshuis
Vriezenveen
15 juni 2018

We zijn al jaren lid en nog geen enkel moment spijt ervan gehad.
En in al die jaren is er maar 2x iets geleverd waarbij ik contact had gezocht met de kinderboekerij. 1x ontbrak er een onderdeeltje van een zelfbouwpakket en 1x was een boek geleverd wat niet bij zijn leeftijd paste. Beide keren waren wij zo goed geholpen. Snel en goed opgelost. Deze boekenclub raad ik ook alle ouders aan. Zeer leerzame en leuke boeken, en je krijg waar voor je geld.

Devano Saparuwe
Nuth
13 juni 2018

ik vind het schoolkind pakket boeken bevatten met erg veel tekst en aangezien wij n kind hebben met n slechte concentratie is dit niet ideaal. ik heb nu het pakket laten omzetten naar een baby pakket voor mijn jongste zoontje

luuk Dams
bergeijk
18 mei 2018

Erg leuke en leerzame boeken.
Veel variatie en altijd een feestje om op de deurmat te zien liggen..

Willeke netten
Sommelsdijk
17 mei 2018

Leuke pakketten met voor elke leeftijd wat wils. Kinderen lezen en puzzelen graag.

Sandra Harmsen
Daarle
17 mei 2018

Het zijn leuke boeken en kwalitatief goed. Het is elke keer weer een verrassing wat er door de brievenbus komt.

Monique Thielen Proost
Roosendaal
14 mei 2018

Leuk pakket! Geschikt voor de leeftijd van mijn kind. Leuk leerpakket samengesteld met het tekenen en stift boekje het trekken van lijntjes.

tulumcu
Weesp
11 mei 2018

is echt heel leuk men kinderen keken er elke maand naar uit wat ze nou weer zouden krijgen. is leuk en leerzaam!! gewoon doen!!

sabine van der giesen
numansdorp
1 mei 2018

Onze dochter is 5 jaar en dit pakket was toch net iets te hoog gegrepen. Maar wacht geduldig in de kast…:-)

Sandra Butter-van Dijk
Hoofddorp
29 april 2018

Na een aantal maanden toch stop gezet. 4 boeken per maand is veel en vind het niet altijd geschikt voor de leeftijd, gezien het vrij hoge leesniveau hier. Wel veel plezier van de puzzelboeken. Misschien dat ik het in de toekomst wel weer eens oppak.

Amanda Heite
Steenwijk
24 april 2018

Erg leuk! Mijn zoontje is erg blij met de verrassing in de brievenbus. Zitten verschillende soorten boekjes in. Doe-boekjes waarin ze lekker zelf aan de slag kunnen, maar ook voorleesboeken. Erg leuk en een blij kind!

Robin Harmans
Dordrecht
23 april 2018

Erg leuk pakket. Gijs was er erg blij mee en ging meteen een uur zelf zitten lezen en wilde voorgelezen worden uit het Piet Piraat boek voor het slapen gaan. Het zijn boeken die aansluiten bij de leeftijd en wat er veel gezien word in tekenfilms enz. Aanrader!

Gijs Eerland
Hillegom
20 april 2018

De kinderen hebben veel plezier gehad aan de boeken zeker geen spijt van gehad. Veel leuke boeken zitten er tussen in de toekomst ga ik zeker weer inschrijven

Smahan
Den haag
20 april 2018

Dyomar vind de boekjes erg leuk! Gevarieerd en leerzaam, zelf doen en samen lezen.

Dyomar Westerhof
Utrecht
20 april 2018

Heb het proefpakketje binnen gekregen. Toen ons dochtertje het boekje van bumba zag liep ze er gelijk mee weg, helemaal blij! Erg leuke boekjes!

Miranda boersma groeneveld
Berltsum
20 april 2018

Leuke boeken en strips en soms ook doeboeken, redelijk goed afgestemd op de leeftijd. Speelt in op de actualiteiten. Wat is hip en leeft er onder de kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep.

Rebecca de Jong
Alkmaar
13 april 2018

Super leuk cocept, elke maand een eigen boekenpakketje door de brievenbus. Wordt hier met plezier ontvangen! Helaas sluit het pakket niet helemaal aan bij het leesniveau (boekjes zijn te makkelijk), het pakket voor oudere kinderen past qua onderwerpen weer niet voor een kind van 6. Als hier nog wat in veranderd ben ik een heel tevreden klant!

Tess ten Hake
Apeldoorn
13 april 2018

Wij zijn heel tevreden met de boeken de kleine heeft er ontzettend veel plezier van
Voor al de sesamstraat boeken en de boeken met voorwerpen en dieren zijn favoriet
Onze boekenkast is helemaal vol maar volgend jaar als hij 2 is zijn wij zeker weer van plan om het abonnement te nemen

Rachel rutgers
Amsterdam
28 maart 2018

Wat een geweldige manier om je kind met boeken in aanraking te laten komen.
Het pakket is altijd erg divers en leuk dat je ook boeken kunt verzamelen van dezelfde serie.
Er zitten boeken bij die wij kunnen voorlezen aan onze dochter, maar ook boekjes waar zij zelf iets mee kan.

Heel erg Leuk!

Lichelle Gelijsteen
Baarn
28 maart 2018

Mijn mama, papa en ik zijn heel blij met de nieuwe boekjes. Ik vind het ook heel leuk als mama of papa mij voorleest uit 1 of meerdere boekjes (soms lees ik ook weleens zelf voor aan mijn poppen en knuffels).
We zijn sinds kort weer terug en ik ben daar heel blij mee, want nu krijg ik soms stickers en die kan ik dan mooi plakken, overal in huis.

Lily Sijnke
Breda
13 maart 2018

Hallo,
Ik vind jullie abonnement heel leuk mijn prinses geniet elke maand van jullie boeken. Elke maand krijgt ze verschillende boekjes die heel leerzaam zijn.

Varsha Gangaram-Panday
Zoetermeer
4 maart 2018

Ik vind het altijd super leuk wanneer de pakketjes weer op de mat vallen! Mijn meisjes natuurlijk helemaal! 🙂
Ze zien het als een kadootje om iedere maand weer het leuke lichtblauwe pakketje open te maken met de spanning; welke leuke boekjes zullen er nu weer in zitten?!
Helaas heb ik nu geen financiële ruimte meer, maar wanneer dat weer komt zal ik zeker mij weer aanmelden!

Mandy Tims
Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2018

Het was een leuke ervaring. Het boeken waren top. We hebben veel samen gelezen het vriendenboekje vonden we helemaal top. We zijn zo trots op jullie leveringen.
Bedankt voor alles

Tasnim Masbeh
Amsterdam
20 februari 2018

Wij hebben sinds enkele maanden pakketjes van de kinderboekerij. Onze dochter vindt het geweldig. Ze zit nu in groep 3 en heeft het lezen helemaal ondekt. Fijn dat er leuke boeken thuis worden bezorgd.

Corine Berger
Scheerwolde
12 februari 2018

Iedere keer weer een leuke verrassing als het pakket op de mat valt. Ik ben erg tevreden over Kinderboekerij en ontvang de boeken 4x per jaar. De frequentie is heel makkelijk aan te passen en de service is goed.

Jacolien Bol - van Raamsdonk
Raamsdonksveer
2 februari 2018

Maanden genoten van alle leuke boekjes dochter lief sleept de sesamstraat boeken overal mee naar toe en ze moeten de hele dag voorgelezen worden. Voor nu hebben wij even genoeg boekjes maar zodra we een leeftijdsfase verder zijn gaan wij zeker snel weer aanvragen.

Danichya Stevens
Haarlem
25 januari 2018

Het is leuk om regelmatig boekjes te ontvangen. Alleen is elke maand wel veel, maar je kan de frequentie makkelijk aanpassen, dat zou ik wel aanraden zodat je er minder snel op uitgekeken raakt.
Wel mogen er minder “goedkope” boekjes met slappe kaft tussen zitten. De harde kaft boekjes zijn leuk voor de kleintjes en de sesamstraatboekjes zijn erg leuk om voor te lezen.

F Van Dam
Purmerend
25 januari 2018

Leuke pakketten, goede service via de site.
Zeker de moeite waard om te doen

gijs van asselt
oldebroek
16 januari 2018

Ze hebben goeie service reageren snel en zeker een aanrader niet duur en kan je eigen boeken samenstellen. Kan ook een boek kopen in winkel maar dan heb je er maar 1 hooguit 2 en nu hadden we er vier mijn kinderen kijken er echt naar uit. Bedankt

Yvonne adema
Leeuwarden
12 januari 2018

Pakket voor kleuters ontvangen met een sticker doeboek, twee voorleesboeken en een kleurboek. Het is een zeer leuk pakket, echter niet geschikt voor kinderen die niet kunnen lezen/praten/schrijven en/of andere beperkingen hebben zoals mijn zoon. Buiten dit wel volledig afgestemd op een kleuter en aan te raden.

Larissa Boers
Dordrecht
12 januari 2018

We hebben nu 2 pakketten mogen ontvangen. Deze waren beide heel divers van samenstelling. Onze 3 dochters waren erg enthousiast. Het leuke aan deze pakketten vind ik dat ze nu ook boeken onder ogen krijgen die ze niet altijd zelf zouden uitkiezen, maar eigenlijk best heel leuk vinden. Zo worden ze dus ook op deze wijze gestimuleerd om hun leeservaringen uit te breiden. Ik heb inmiddels wel de frequentie iets aangepast, want samen met een abonnement op de bibliotheek is het niet bij te houden al die boeken. Maar het belangrijkste doel is “lezen is leuk” en dit pakket helpt hier echt bij. Zeker een aanrader dus.

Monique van Wegen
Lopik
10 januari 2018

Erg leuke en verschillende meiden boeken voor mijn 7-jarige ontvangen erg blij mee maar ze was al einde groep 3 Avi-uit dus heb nu net heel makkelijk het “niveau” veranderd maar ze was al blij met deze boeken maar ze wil toch iets meer uitdaging fijn dat je dat zo kan veranderen ben benieuwd naar het nieuwe pakket!!

Aida brito
Hoek van holland
15 december 2017

Onze kinderen genoten elke keer als de grote dikke envelop op de mat lag. Heerlijk samen lezen en kleuren!

Jacqueline de vries
Hoogeveen
15 december 2017

Leuke pakketten, leerzaam en leuke boeken om voor te lezen. Kids wachten met smart hier op de boeken. Pakketten zijn heel divers iedere keer.

Angela de Boer
Dalfsen
11 november 2017

Goede service, goede klantvriendelijkheid, mooie pakketten.

Yvonne van der Keur
Krimpen aan den Yssel
10 november 2017

Mijn zoon kijkt elke keer weer uit na de pakket die hij krijgt. En is altijd erg enthousiast.

Riley woudstra
Arnhem
27 oktober 2017

Leuk pakket.

Roan en Jeslyn Evers
Haaksbergen
24 oktober 2017

Super leuke boeken ontvangen! Heel blij met de gespaarde collectie van het afgelopen jaar. Deze boekjes lezen we altijd voor het slapen gaan, mijn zoontje van inmiddels 1 jaar weet een hoop Sesamstraat figuren al te herkennen!

Quin van de Beek
Schiedam
23 oktober 2017

Leuke leerzame boeken! Elke keer weer een verassing voor de kids in de brievenbus.

S Kraaikamp
Breskens
17 oktober 2017

Onze dochter is een kind dat niet graag leest, maar wel leergierig is. Door dit leespakket raakte ze toch geïnteresseerd in lezen!

Marit van der Meer
Harderwijk
3 oktober 2017

Leuke pakketten voor breed geintereseerde kinderen. Goede kwaliteit en interessante en actuele titels. Opzegging werd direct en zonder problemen verwerkt dus zeker aan te raden om eens te proberen!!

Finn keetman
Venray
22 september 2017

Zeer leerrijke leuke boeken en altijd up to date. Het was ook heel simpel om op te zeggen.

Ishmeet Singh
Den Haag
21 september 2017

Na een super vervelende ervaring met de vorige leverancier. Is dit een mooi pakket en is het makkelijk aan te passen.

Tygo van ham
TILBURG
18 september 2017

Het is leuk om elke maand een pakket te krijgen. Mayuri stond dan bij mij te springen om te kijken welke boeken we dit keer kregen.
Sommige boeken liet ik achter als we lange autorit voor de boeg hadden, gingen uit eten of op vakantie.

Mayuri Busker
Rotterdam
15 september 2017

Je krijgt echt hele leuke boeken voor een mooie prijs. Je krijgt ook echt wat er toegezegd wordt en ik vind het ook heel netjes dat alles op de site terug te vinden is. Ook afmelden kan heel makkelijk via de site. Bij twijfel zou ik mensen zeker aanraden om het te proberen!

Annemarie van der Meij
Rijnsburg
14 augustus 2017

De boekenkast van onze 1 jarige dochter is inmiddels behoorlijk aangevuld. Veel leuke boekjes. Het leukste vind ik dat het boekjes zijn die we normaal zelf niet zo snel zouden kiezen maar toch erg leuk blijken te vinden!

Puck Pelders-Cools
Tilburg
11 augustus 2017

Elke maand is het weer feest wat erin de tas zit van de kinderboekerij. Omdat onze dochter qua niveau met lezen hoger zit, hebben we het pakket veranderd. Vooral de leesboekjes verslindt ze. Tot nu toe heel tevreden.

Esther Bootsman
Oosterhout
2 augustus 2017

Erg tevreden over de boeken. Mooie mix van voorleesboeken en boekjes die ze zelf kunnen bekijken.

Finn en Maud Koster
Noordscheschut
20 juli 2017

Vandaag denk ik voor de laatste keer dit pakketje mogen ontvangen nu gaan we over naar een pakketje moeilijker. De selectie aan boeken is geweldig. Mijn dochter verheugd zich iedere maand als haar pakketje ziet. Prentjes kijken of mama moet voorlezen.

Hele goeie ervaring ermee. hopelijk blijft dit zo! Verheugen ons op de volgende fase.

Ivy Clevers
Kerkrade
14 juli 2017

Een poosje geleden ben ik benaderd door kinderboekerij. Ik was meteen enthousiast en heb mij aangemeld voor leuke boekjes. Ik heb nu de plank vol leuke boekjes met geluid en voelboekjes van karton naar papier. Erg leuk.
Altijd op tijd ontvangen en geen omkijken naar.

Denise Hop- Hooghordel
Tloo
23 juni 2017

Goede ervaring
Boeken netjes ontvangen.
Service netjes

Ize Horstman
Losser
20 maart 2017

Een ontzettend leuk pakket!
Ons dochtertje was er heel blij mee!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Elisa van Hest
Arnhem
12 maart 2017

Hierbij laat ik weten dat de boeken snel geleverd zijn en het ook super leuke boeken zijn om te lezen mijn kleine vond het zeker heel erg bedankt Mvg

Esmeralda Mans
Baarn
21 februari 2017

Mooi boekenpakket, in goede orde ontvangen. Veel leesplezier

Nadine Pirkner
Heerhugowaard
10 februari 2017

Vandaag eerste pakket binnen gehad en ben echt heel enthousiast! Wat een leuke boeken op leeftijd afgestemd
Echt een aanrader!

Petra van 't Hof
Ridderkerk
16 januari 2017
DEEL OOK JE ERVARING!

Het is belangrijk om andere, toekomstige leden de ervaringen van onze klanten en ex-klanten te laten lezen. Wat fijn dat je ons daarbij wilt helpen. Deel jouw ervaring via onderstaand formulier in, liefst mét foto. Als je ervaring op de website gepubliceerd wordt met foto ontvang je als dank een gratis cadeautje. Alvast bedankt voor de moeite!

Verplicht veld