Kinderplezier ervaringen

Reviews van onze klanten:

is echt heel leuk men kinderen keken er elke maand naar uit wat ze nou weer zouden krijgen. is leuk en leerzaam!! gewoon doen!!

sabine van der giesen
numansdorp
1 mei 2018

Onze dochter is 5 jaar en dit pakket was toch net iets te hoog gegrepen. Maar wacht geduldig in de kast…:-)

Sandra Butter-van Dijk
Hoofddorp
29 april 2018

Na een aantal maanden toch stop gezet. 4 boeken per maand is veel en vind het niet altijd geschikt voor de leeftijd, gezien het vrij hoge leesniveau hier. Wel veel plezier van de puzzelboeken. Misschien dat ik het in de toekomst wel weer eens oppak.

Amanda Heite
Steenwijk
24 april 2018

Erg leuk! Mijn zoontje is erg blij met de verrassing in de brievenbus. Zitten verschillende soorten boekjes in. Doe-boekjes waarin ze lekker zelf aan de slag kunnen, maar ook voorleesboeken. Erg leuk en een blij kind!

Robin Harmans
Dordrecht
23 april 2018

Erg leuk pakket. Gijs was er erg blij mee en ging meteen een uur zelf zitten lezen en wilde voorgelezen worden uit het Piet Piraat boek voor het slapen gaan. Het zijn boeken die aansluiten bij de leeftijd en wat er veel gezien word in tekenfilms enz. Aanrader!

Gijs Eerland
Hillegom
20 april 2018

De kinderen hebben veel plezier gehad aan de boeken zeker geen spijt van gehad. Veel leuke boeken zitten er tussen in de toekomst ga ik zeker weer inschrijven

Smahan
Den haag
20 april 2018

Dyomar vind de boekjes erg leuk! Gevarieerd en leerzaam, zelf doen en samen lezen.

Dyomar Westerhof
Utrecht
20 april 2018

Heb het proefpakketje binnen gekregen. Toen ons dochtertje het boekje van bumba zag liep ze er gelijk mee weg, helemaal blij! Erg leuke boekjes!

Miranda boersma groeneveld
Berltsum
20 april 2018

Leuke boeken en strips en soms ook doeboeken, redelijk goed afgestemd op de leeftijd. Speelt in op de actualiteiten. Wat is hip en leeft er onder de kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep.

Rebecca de Jong
Alkmaar
13 april 2018

Super leuk cocept, elke maand een eigen boekenpakketje door de brievenbus. Wordt hier met plezier ontvangen! Helaas sluit het pakket niet helemaal aan bij het leesniveau (boekjes zijn te makkelijk), het pakket voor oudere kinderen past qua onderwerpen weer niet voor een kind van 6. Als hier nog wat in veranderd ben ik een heel tevreden klant!

Tess ten Hake
Apeldoorn
13 april 2018

Wij zijn heel tevreden met de boeken de kleine heeft er ontzettend veel plezier van
Voor al de sesamstraat boeken en de boeken met voorwerpen en dieren zijn favoriet
Onze boekenkast is helemaal vol maar volgend jaar als hij 2 is zijn wij zeker weer van plan om het abonnement te nemen

Rachel rutgers
Amsterdam
28 maart 2018

Wat een geweldige manier om je kind met boeken in aanraking te laten komen.
Het pakket is altijd erg divers en leuk dat je ook boeken kunt verzamelen van dezelfde serie.
Er zitten boeken bij die wij kunnen voorlezen aan onze dochter, maar ook boekjes waar zij zelf iets mee kan.

Heel erg Leuk!

Lichelle Gelijsteen
Baarn
28 maart 2018

Mijn mama, papa en ik zijn heel blij met de nieuwe boekjes. Ik vind het ook heel leuk als mama of papa mij voorleest uit 1 of meerdere boekjes (soms lees ik ook weleens zelf voor aan mijn poppen en knuffels).
We zijn sinds kort weer terug en ik ben daar heel blij mee, want nu krijg ik soms stickers en die kan ik dan mooi plakken, overal in huis.

Lily Sijnke
Breda
13 maart 2018

Hallo,
Ik vind jullie abonnement heel leuk mijn prinses geniet elke maand van jullie boeken. Elke maand krijgt ze verschillende boekjes die heel leerzaam zijn.

Varsha Gangaram-Panday
Zoetermeer
4 maart 2018

Ik vind het altijd super leuk wanneer de pakketjes weer op de mat vallen! Mijn meisjes natuurlijk helemaal! 🙂
Ze zien het als een kadootje om iedere maand weer het leuke lichtblauwe pakketje open te maken met de spanning; welke leuke boekjes zullen er nu weer in zitten?!
Helaas heb ik nu geen financiële ruimte meer, maar wanneer dat weer komt zal ik zeker mij weer aanmelden!

Mandy Tims
Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2018

Het was een leuke ervaring. Het boeken waren top. We hebben veel samen gelezen het vriendenboekje vonden we helemaal top. We zijn zo trots op jullie leveringen.
Bedankt voor alles

Tasnim Masbeh
Amsterdam
20 februari 2018

Wij hebben sinds enkele maanden pakketjes van de kinderboekerij. Onze dochter vindt het geweldig. Ze zit nu in groep 3 en heeft het lezen helemaal ondekt. Fijn dat er leuke boeken thuis worden bezorgd.

Corine Berger
Scheerwolde
12 februari 2018

Iedere keer weer een leuke verrassing als het pakket op de mat valt. Ik ben erg tevreden over Kinderboekerij en ontvang de boeken 4x per jaar. De frequentie is heel makkelijk aan te passen en de service is goed.

Jacolien Bol - van Raamsdonk
Raamsdonksveer
2 februari 2018

Maanden genoten van alle leuke boekjes dochter lief sleept de sesamstraat boeken overal mee naar toe en ze moeten de hele dag voorgelezen worden. Voor nu hebben wij even genoeg boekjes maar zodra we een leeftijdsfase verder zijn gaan wij zeker snel weer aanvragen.

Danichya Stevens
Haarlem
25 januari 2018

Het is leuk om regelmatig boekjes te ontvangen. Alleen is elke maand wel veel, maar je kan de frequentie makkelijk aanpassen, dat zou ik wel aanraden zodat je er minder snel op uitgekeken raakt.
Wel mogen er minder “goedkope” boekjes met slappe kaft tussen zitten. De harde kaft boekjes zijn leuk voor de kleintjes en de sesamstraatboekjes zijn erg leuk om voor te lezen.

F Van Dam
Purmerend
25 januari 2018

Leuke pakketten, goede service via de site.
Zeker de moeite waard om te doen

gijs van asselt
oldebroek
16 januari 2018

Ze hebben goeie service reageren snel en zeker een aanrader niet duur en kan je eigen boeken samenstellen. Kan ook een boek kopen in winkel maar dan heb je er maar 1 hooguit 2 en nu hadden we er vier mijn kinderen kijken er echt naar uit. Bedankt

Yvonne adema
Leeuwarden
12 januari 2018

Pakket voor kleuters ontvangen met een sticker doeboek, twee voorleesboeken en een kleurboek. Het is een zeer leuk pakket, echter niet geschikt voor kinderen die niet kunnen lezen/praten/schrijven en/of andere beperkingen hebben zoals mijn zoon. Buiten dit wel volledig afgestemd op een kleuter en aan te raden.

Larissa Boers
Dordrecht
12 januari 2018

We hebben nu 2 pakketten mogen ontvangen. Deze waren beide heel divers van samenstelling. Onze 3 dochters waren erg enthousiast. Het leuke aan deze pakketten vind ik dat ze nu ook boeken onder ogen krijgen die ze niet altijd zelf zouden uitkiezen, maar eigenlijk best heel leuk vinden. Zo worden ze dus ook op deze wijze gestimuleerd om hun leeservaringen uit te breiden. Ik heb inmiddels wel de frequentie iets aangepast, want samen met een abonnement op de bibliotheek is het niet bij te houden al die boeken. Maar het belangrijkste doel is “lezen is leuk” en dit pakket helpt hier echt bij. Zeker een aanrader dus.

Monique van Wegen
Lopik
10 januari 2018

Erg leuke en verschillende meiden boeken voor mijn 7-jarige ontvangen erg blij mee maar ze was al einde groep 3 Avi-uit dus heb nu net heel makkelijk het “niveau” veranderd maar ze was al blij met deze boeken maar ze wil toch iets meer uitdaging fijn dat je dat zo kan veranderen ben benieuwd naar het nieuwe pakket!!

Aida brito
Hoek van holland
15 december 2017

Onze kinderen genoten elke keer als de grote dikke envelop op de mat lag. Heerlijk samen lezen en kleuren!

Jacqueline de vries
Hoogeveen
15 december 2017

Leuke pakketten, leerzaam en leuke boeken om voor te lezen. Kids wachten met smart hier op de boeken. Pakketten zijn heel divers iedere keer.

Angela de Boer
Dalfsen
11 november 2017

Goede service, goede klantvriendelijkheid, mooie pakketten.

Yvonne van der Keur
Krimpen aan den Yssel
10 november 2017

Mijn zoon kijkt elke keer weer uit na de pakket die hij krijgt. En is altijd erg enthousiast.

Riley woudstra
Arnhem
27 oktober 2017

Leuk pakket.

Roan en Jeslyn Evers
Haaksbergen
24 oktober 2017

Super leuke boeken ontvangen! Heel blij met de gespaarde collectie van het afgelopen jaar. Deze boekjes lezen we altijd voor het slapen gaan, mijn zoontje van inmiddels 1 jaar weet een hoop Sesamstraat figuren al te herkennen!

Quin van de Beek
Schiedam
23 oktober 2017

Leuke leerzame boeken! Elke keer weer een verassing voor de kids in de brievenbus.

S Kraaikamp
Breskens
17 oktober 2017

Onze dochter is een kind dat niet graag leest, maar wel leergierig is. Door dit leespakket raakte ze toch geĂŻnteresseerd in lezen!

Marit van der Meer
Harderwijk
3 oktober 2017

Leuke pakketten voor breed geintereseerde kinderen. Goede kwaliteit en interessante en actuele titels. Opzegging werd direct en zonder problemen verwerkt dus zeker aan te raden om eens te proberen!!

Finn keetman
Venray
22 september 2017

Zeer leerrijke leuke boeken en altijd up to date. Het was ook heel simpel om op te zeggen.

Ishmeet Singh
Den Haag
21 september 2017

Na een super vervelende ervaring met de vorige leverancier. Is dit een mooi pakket en is het makkelijk aan te passen.

Tygo van ham
TILBURG
18 september 2017

Het is leuk om elke maand een pakket te krijgen. Mayuri stond dan bij mij te springen om te kijken welke boeken we dit keer kregen.
Sommige boeken liet ik achter als we lange autorit voor de boeg hadden, gingen uit eten of op vakantie.

Mayuri Busker
Rotterdam
15 september 2017

Je krijgt echt hele leuke boeken voor een mooie prijs. Je krijgt ook echt wat er toegezegd wordt en ik vind het ook heel netjes dat alles op de site terug te vinden is. Ook afmelden kan heel makkelijk via de site. Bij twijfel zou ik mensen zeker aanraden om het te proberen!

Annemarie van der Meij
Rijnsburg
14 augustus 2017

De boekenkast van onze 1 jarige dochter is inmiddels behoorlijk aangevuld. Veel leuke boekjes. Het leukste vind ik dat het boekjes zijn die we normaal zelf niet zo snel zouden kiezen maar toch erg leuk blijken te vinden!

Puck Pelders-Cools
Tilburg
11 augustus 2017

Elke maand is het weer feest wat erin de tas zit van de kinderboekerij. Omdat onze dochter qua niveau met lezen hoger zit, hebben we het pakket veranderd. Vooral de leesboekjes verslindt ze. Tot nu toe heel tevreden.

Esther Bootsman
Oosterhout
2 augustus 2017

Erg tevreden over de boeken. Mooie mix van voorleesboeken en boekjes die ze zelf kunnen bekijken.

Finn en Maud Koster
Noordscheschut
20 juli 2017

Vandaag denk ik voor de laatste keer dit pakketje mogen ontvangen nu gaan we over naar een pakketje moeilijker. De selectie aan boeken is geweldig. Mijn dochter verheugd zich iedere maand als haar pakketje ziet. Prentjes kijken of mama moet voorlezen.

Hele goeie ervaring ermee. hopelijk blijft dit zo! Verheugen ons op de volgende fase.

Ivy Clevers
Kerkrade
14 juli 2017

Een poosje geleden ben ik benaderd door kinderboekerij. Ik was meteen enthousiast en heb mij aangemeld voor leuke boekjes. Ik heb nu de plank vol leuke boekjes met geluid en voelboekjes van karton naar papier. Erg leuk.
Altijd op tijd ontvangen en geen omkijken naar.

Denise Hop- Hooghordel
Tloo
23 juni 2017

Goede ervaring
Boeken netjes ontvangen.
Service netjes

Ize Horstman
Losser
20 maart 2017

Een ontzettend leuk pakket!
Ons dochtertje was er heel blij mee!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Elisa van Hest
Arnhem
12 maart 2017

Hierbij laat ik weten dat de boeken snel geleverd zijn en het ook super leuke boeken zijn om te lezen mijn kleine vond het zeker heel erg bedankt Mvg

Esmeralda Mans
Baarn
21 februari 2017

Mooi boekenpakket, in goede orde ontvangen. Veel leesplezier

Nadine Pirkner
Heerhugowaard
10 februari 2017

Vandaag eerste pakket binnen gehad en ben echt heel enthousiast! Wat een leuke boeken op leeftijd afgestemd
Echt een aanrader!

Petra van 't Hof
Ridderkerk
16 januari 2017
DEEL OOK JE ERVARING!

Het is belangrijk om andere, toekomstige leden de ervaringen van onze klanten en ex-klanten te laten lezen. Wat fijn dat je ons daarbij wilt helpen. Deel jouw ervaring via onderstaand formulier in, liefst mét foto. Als je ervaring op de website gepubliceerd wordt met foto ontvang je als dank een gratis cadeautje. Alvast bedankt voor de moeite!

Verplicht veld