Kinderboekerij ervaringen

Reviews van onze klanten:

Ik vind boekerij een heel

Ik vind boekerij een heel leuk bedrijf en zeker iets wat kan bijdragen aan de uitbreiding van je boekencollectie en de boekentijd met je kind. Als je kijkt wat je krijgt is 15 euro echt bijna niks vergeleken met de winkelprijzen. Voor mij persoonlijk sloegen de boekjes momenteel niet aan voor mijn dochtertje.. mijn boekenkast puilt uit maar ik denk dat ik over een jaar of 2 zeker weer terug kom!

Cindy fouchier
Tilburg
19 september 2020

Ik vindt dat ze zeer

Ik vindt dat ze zeer klantvriendelijk zijn, en aan de afspraken houden die ze hebben gezegd.

Alles was duidelijk en overzichtelijk
Bedankt

Annelies Van rijbroek
Stadskanaal
18 september 2020

Mijn dochter heeft nu 3

Mijn dochter heeft nu 3 jaar boeken gekregen. Ze vindt het elke keer een kadootje om uit te pakken. Over kadootjes gesproken: door de diversiteit aan boeken, heb je altijd een kadootje in huis voor een ander kindje 😉
Ook goed om te melden: de klantenservice is bereikbaar per mail, maar reageren razendsnel en vriendelijk.

Karin van Balen
Groningen
15 september 2020

Leuke en ook informatieve boeken.

Leuke en ook informatieve boeken.
Niet te belerend en zeker niet saai. Goede variatie en diversiteit in de boeken.

Rosalie Rutten
Renkum
15 september 2020

Ik woon in het buitenland

Ik woon in het buitenland en ben lid geworden van de Kinderboekerij om mijn kinderen te motiveren nederlands te lezen. Ik heb afwisselend een pakket voor mijn 4-jarige en 9- jarige zoon en ze kijken er heel erg naar uit weer een pakket te krijgen. De pakketten zijn zeer afwisselend. De klantenservice verdient zeker ook een pluim, zeer positief en bereid naar een oplossing te zoeken.

Peggy Rüegg- vd Broek
Kerzers
15 september 2020

ik heb het pakket in

ik heb het pakket in goede order ontvangen en er zaten leuke boekjes in. ik raad dit zeker aan. en het is echt waar wat ze zeggen je kan echt kennis maken zonder dat je er meteen aan vast zit

anita de wit
den helder
13 september 2020

Om eerlijk te zijn vielen

Om eerlijk te zijn vielen mij de boeken tegen.
Ik had wat minder voor de hand liggende boeken willen ontvangen.

P.ts
Rijssen
13 september 2020

De boekjes die je krijgt

De boekjes die je krijgt worden elke keer vol enthousiasme ontvangen. Ze geniet ervan en komt met de boekjes aan die wij moeten voorlezen. Door de kinderboekerij hebben we al een mooie plank vol met boeken voor ons meisje.

Lola Vogelaar
Sommelsdijk
12 september 2020

Wij hebben het proefpakket ontvangen

Wij hebben het proefpakket ontvangen voor onze dochter van 5 die graag leest. Toen we het pakket openden was ze meteen heel enthousiast. Leuke boekjes.
Helaas voor maandelijks wat te duur.

Vera Koiter
Eelde
11 september 2020

Bij het kiezen van het

Bij het kiezen van het pakket stond er dat het Peuter/kleuter pakket vanaf 2 jaar geld. Voor mijn dreumes van bijna 2 was dit een logischere keuze dan een baby/dreumes pakket met voelboekjes. De meeste boekjes waren ook direct een grote hit! een enkel doe boekje ligt in de kast te wachten tot hij voldoende ontwikkelend is om daar iets mee te kunnen, en een enkel boekje staat op de plank die niet zo geschikt zijn voor hem nu op dit moment. Persoonlijk vind ik de prijs niet altijd “goedkoop” voor de pakketjes, maar bij andere maanden wordt dit dubbel en dwars goedgemaakt. Al met al hebben we nu een flinke voorraad boekjes voor mijn zoontje en kunnen we weer even door.
Wanneer hij uitgekeken is, komen we zeker weer kijken naar het aanbod hier! Aanrader!

Nicole Traanman
Enschede
9 september 2020

Het boekenpakket is elke maand

Het boekenpakket is elke maand een feestje! Enorm leuke en afwisselende boeken. Als er een boek bij zit die minder leuk is, dan kan je hem weggeven. Wij hebben zo enorm breed aanbod aan boeken nu voor ons zoontje. Grote aanrader dus!

Anne-Laura Simon
Harderwijk
8 september 2020

Ik heb afgelopen vrijdag het

Ik heb afgelopen vrijdag het baby/dreumes pakket ontvangen en ben er erg blij mee.
Hier zal ik en mijn kleine erg veel tijd en plezier aan beleven.

Iris de Best
Boxmeer
23 augustus 2020

Leuke leerzame boeken die passen

Leuke leerzame boeken die passen binnen de gekozen categorie. Het is een makkelijkere van boeken kopen voor mij, want ik heb altijd moeite met het kiezen van boeken. De website spreekt voor zich en je kan makkelijk wijzigingen doorgeven.

Churlie Martilia
Rotterdam
23 augustus 2020

Op zich een heel leuk

Op zich een heel leuk concept om maandelijks boeken toe te sturen en lezen te bevorderen. Een heel mooi streven. Ik heb drie soorten pakketten ontvangen, aangezien ik drie kinderen heb. Ik vond het babypakket erg leuk. De andere twee pakketten (kleuter en schoolkind) vond ik niet zo heel leuk, aangezien er veel boekjes bij zaten die de kinderen niet zo erg interesseerde. Misschien handig om de ontvanger keuzes te geven in welke soorten boeken hij/zij zou willen ontvangen.

Soraya Selim
Assendelft
22 augustus 2020

Nu 2 pakketjes met boeken

Nu 2 pakketjes met boeken mogen ontvangen.
Erg leuk.
Ben benieuwd wat onze kleine van de boeken vind.
Erg fijn ook dat we de frequentie van de zendingen kunnen aanpassen.

Fianne Harms
Smilde
17 augustus 2020

Plof! Daar was het boekenpakketje

Plof! Daar was het boekenpakketje voor mijn leesworm. Het is een gevarieerd pakket. Voorleesboek past bij haar belevingswereld, leesboeken te simpel. Voor haar net te makkelijk, dus simpel niveau online aangepast.

Leila
Den Haag
17 augustus 2020

Zoals altijd een leuke variatie

Zoals altijd een leuke variatie van boeken! Onze zoon is niet zo’n boekenwurm maar zo 1x in de 3 maanden vind hij het wel erg leuk om de boekjes binnen te krijgen 😃

Donovan Coenen
Maasdam
14 augustus 2020

Mijn dochter is dol op

Mijn dochter is dol op boekjes lezen. Ze heeft een la waar allerlei boekjes inzitten en met regelmaat pakt ze alle boekjes; vraagt mij ze voor te lezen of gaat zelf (boekje op zijn kop) voorlezen. Erg leuk om te zien

Adylé Sari
Mijdrecht
31 juli 2020

Leuke pakketten.Telkens weer wat nieuws!

Leuke pakketten.

Telkens weer wat nieuws! Bekende en onbekende boeken.

Petra Velthuis
Losser
3 augustus 2020

Dit is een heel goed

Dit is een heel goed initiatief. Als onderwijzeres in het basisonderwijs weet ik hoe belangrijk het leesonderwijs is. Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen voor de taalontwikkeling van je kind. Onze baby is nog maar 3 maanden maar hoe leuk is het nu al om dit te krijgen. Nu zijn wij zelf elke keer benieuwd naar welke boeken we krijgen. Straks als de kleine man ouders is kan hij uitkijken naar een leuk cadeaupakket. Om hierna gezellig samen het boek door te nemen keer op keer.

Nog een groot voordeel is dat je de frequentie kan aanpassen hoe vaak je een boekenpakket krijgt. Dit is ideaal. Als baby heeft onze zoon natuurlijk niet zoveel nodig. Maar als hij straks als peuter/kleuter steeds meer te maken krijgt met het leren lezen en woordjes leren dan is het heel leuk om hem vaker te verrassen met leuke nieuwe boeken.

Kimberly de Jong
Steenwijk
25 juli 2020

Het is elke maand een

Het is elke maand een feestje om het pakketje in de brievenbus te mogen ontvangen. Ons dochtertje weet inmiddels dat het van haar is en roept dan blij; boeken lezen!! Boeken lezen!
Ik raad dit echt aan iedere ouder aan, het leuk is dat de boekjes meegroeien met je kindje. Dus je kan zelf besluiten om het om te zetten naar bv 3-5 jaar etc.

We hebben inmiddels al leuke boekjes van Sesamstraat, maar de absolute favoriet is de kleine prinses!

Cathérine Jantzen
Leusden
21 juli 2020

Ik had de pakketten voor

Ik had de pakketten voor peuter 3 tor 5 jaar en schoolkind 6 /7 jaar.
Mijn kinderen waren er blij mee, al was die van de peuter soms te jong voor de boeken, maar die bewaar ik voor later. Leuke boeken en misschien neem ik later weer een abonnement

Bianca Hoekstra
IJmuiden
20 juli 2020

Erg leuke pakketje elke maand

Erg leuke pakketje elke maand, 1x is de envelop open gegaan in de post en na een mailtje hadden we 2 dagen later al het missende boekje alsnog in huis!

Het pakketje is aan de eenvoudige kant dus gewisseld naar een pakketje voor iets oudere kindjes, ik ben heel benieuwd hoe de inhoud daarvan is volgende maand!

Kylie Berens
Gennep
15 juli 2020

Zoontje is 5,5 jaar en

Zoontje is 5,5 jaar en valt eigenlijk net tussen de 2 pakketten in. Een pakket voor 5/6 jarigen zou een mooie oplossing zijn. Het 6/7 jarigen pakket gaat ervan uit dat de kinderen eigenlijk al kunnen lezen. Voor onze zoon net een stap te ver, vandaar de aanpassing om de boeken nu niet maandelijks te laten komen.

Julian Haarsma
Bolsward
12 juli 2020

we hebben het probeerpakket ontvangen.

we hebben het probeerpakket ontvangen. leum gevarieerd pakket, wel heel jammer dat er geen avi boekje bij zat en dat had ik wel gevraagd

isa strijbels
malden
11 juli 2020

Het is elke keer weer

Het is elke keer weer een feestje als de nieuwe boeken binnen komen. Ik heb gekozen voor 4x in het jaar nieuwe boekjes en er zitten altijd leuke en verschillende soorten boekjes tussen. Mijn dochtertje vindt boekjes nu al erg interessant!

Mariska Meulenhoff
Wormer
5 juli 2020

We hebben al een paar

We hebben al een paar maanden een abonnement. En het is echt een uitkomst. Het dreumes pakket bestaat uit 4 boekjes 2 daarvan zijn altijd met bladen van dik karton. Die worden het meest gelezen bij ons thuis omdat onze zoon (13 maand) die zelf kan pakken en heerlijk in zijn tipi zit te lezen. De andwrw boekjes lezen we voor het slapen.

J. lensink
Neede
4 juli 2020

Leuk concept! Mijn dochter is

Leuk concept! Mijn dochter is iedere maand weer blij met haar nieuwe boeken. De boekenkast raakt wel vol, dus nu even tijdelijk een stop. Over een tijdje nemen we weer een abbonnement, maar dan met een lagere frequentie. Fijn dat dit gewoon kan!

Judith Rensen
Markelo
22 juni 2020

Leuk concept en stimulerend voor

Leuk concept en stimulerend voor de taalontwikkeling van kinderen.
Mooie en diverse boeken. Ik had bij het babypakket ook een boekje met ‘mijn eerste woordjes’, hierin stonden erg moeilijke woorden. Dit vind ik minder geschikt. Een knisperboekje was dan meer geschikt.

Ashley Kwakkel
Heerde
17 juni 2020

Ons zoontje van net 2

Ons zoontje van net 2 jaar is gek op boeken en voorlezen. Hij is dan ook erg blij met de pakketten van Kinderboekerij. Er zitten vaak boekjes in die net even anders zijn. De boekjes moeten vaak voorgelezen worden dus het is echt een succes. Ook de ‘doeboekjes’ zijn erg leuk voor de afwisseling. Ondanks dat we zelf regelmatig naar de bieb gaan of een boekje kopen of krijgen is dit een leuke aanvulling!

Gemma Sleeking
Culemborg
14 juni 2020

Leuke boekjes en van alles

Leuke boekjes en van alles wat. Ik zou het wel leuk vinden om wat meer voelboekjes in de pakketten te zien van 0-1 jaar. Ook erg fijn dat je kan kiezen om het niet maandelijks te ontvangen. Zo kan je ervoor kiezen om het te pauzeren of 4x of 6x per jaar te ontvangen. Hiervoor hoef je niet moeilijk te doen en te gaan bellen, gewoon op de site invullen en het is geregeld!

Fleur van Zon
Maarheeze
13 juni 2020

Leuke verrassende boeken die ook

Leuke verrassende boeken die ook aansluiten bij favoriete TV programma’s (Sesamstraat, Peppa Big, Bumba etc). Daardoor is het herkenbaar en dat wordt goed ontvangen door onze Peuter.
Ik vind het ook leuk dat er elk pakket een speel/doe-boek in zit.

Suze Ernst
Zwolle
13 juni 2020

Leuk abonnement! Laagdrempelig, ik kon

Leuk abonnement! Laagdrempelig, ik kon mijn abonnement naar wens aanpassen. Klantenservice dacht goed mee en zeer snelle respons. Leuke afwisselende boekjes en niet duur. Echt een aanrader!

Marieke Alink
Denekamp
27 mei 2020

Super leuke en leerzame boekjes.

Super leuke en leerzame boekjes. Mijn dochtertje is er dol op en wij lezen graag voor. Ook vind ik het heel fijn dat je elke maand een pakket met boekjes kan krijgen, maar ook 4x of 6x in het jaar. Echt een aanrader

Romy Zinser
Arnhem
21 mei 2020

Fijn dat je de maandelijkse

Fijn dat je de maandelijkse levering ook kan omzetten in 6 of 4 keer per jaar. En dat ging ook een stuk makkelijker dan gedacht. Niet je inlognaam en vaag wachtwoord, maar gewoon met het invullen van je adres en e-mail. Goed geregeld!

M. Hanff
Alkmaar
20 mei 2020

Leuke boekjes en toch elke

Leuke boekjes en toch elke maand weer een verrassing wat je krijgt.
Alleen waren sommige boeken nog wat moeilijk te lezen/begrijpen voor onze zoon van net 6.

Tessa te Kloeze
Zelhem
20 mei 2020

Het pakket voor 0-2 jaar

Het pakket voor 0-2 jaar vonden wij niet geheel passend. Beide keren 2 van de 4 boekjes waren leuk voor deze kleintjes. Veel commerciële “merk” boekjes als peppa pig, bumba, sesamstraat helaas. Hadden graag meer authentieke boekjes gezien zoals die van SpecialBooX: wat ziet vos?

Linda Wassink
Amsterdam
17 mei 2020

Erg leuk om te ontvangen!

Erg leuk om te ontvangen! Heerlijk om zelf niet te hoeven nadenken over wat bij mijn kind past. En steeds nieuwe ideeën! Is zeker niet duur en komt heerlijk bij je thuis geleverd.

Marije Knol
STEENDEREN
16 mei 2020

Leuke boekjes. Vooral de sticker

Leuke boekjes. Vooral de sticker doe boekjes zijn een succes. We zitten alleen een beetje op een leeftijdsgrens, waardoor de boekjes nu nog vaak aan de moeilijkere kant zijn. Verder kregen twee keer op rij een boek van Sesamstraat en van peppa pig. Nu zit er een puzzel boekje bij wat heel leuk is, maar waarvan de ‘puzzeltjes’ niet blijven ‘plakken’. Dat is wat lastig met bladzijden omslaan en kwijtraken van de stukjes. Al met al een medium ervaring voor ons. Reden om nu weer op te zeggen

Qwynten Danes
Eelderwolde
16 mei 2020

Heel leuk pakket! Allemaal verschillende

Heel leuk pakket! Allemaal verschillende boekjes, zowel om door de baby zelf vast te houden en te ontdekken als om voor te lezen.

Anouk Van den driest
Gorinchem
15 mei 2020

Leuke boekjes ontvangen, leuk om

Leuke boekjes ontvangen, leuk om zo ook boekjes te ontvangen die je zelf niet zou kiezen. Zo merk je dat je eigen kind al een andere keuze zou maken. Leuke afwisseling van kleurboekjes, leerzame boekjes en bekende karakters.

Marie-Claire Boutier
Voorburg
15 mei 2020

Boeken zijn leuk om voor

Boeken zijn leuk om voor te lezen, en nu mijn dochter kan lezen leest ze het met veel plezier voor.
Elke maand is het een verrassing.
Sluit erg aan op leeftijd.

Zijn tevreden klanten.

Gr de Gier

Carmen de gier
Harmelen
15 mei 2020

Vandaag het eerste pakketje ontvangen

Vandaag het eerste pakketje ontvangen voor mijn dochter. Voldoende variatie. Boekjes zien er netjes uit. Levering via de brievenbus is ook fijn, hoef je er ook niet voor thuis de blijven.

Maandelijks een nieuw pakket, 6x per jaar of 4x per jaar is ook mogelijk. Pauzeren van de levering kan ook.

Site is makkelijk en duidelijk.

Ik ben heel tevreden.

Karin Kraayenhof
APELDOORN
15 mei 2020

Onze dochter vond het super

Onze dochter vond het super leuk om zelf post te ontvangen en begon gelijk te kleuren en plakken met het knutselboek wat in haar pakket zat. Erg leuk om een keer te bestellen omdat er andere boeken in zitten dan welke je zelf misschien zou kopen.

Vivienne Kooistra
Gieten
24 april 2020

Proefpakket voor baby’s mogen ontvangen.

Proefpakket voor baby’s mogen ontvangen. Pakket snel ontvangen. Klantenservice antwoordt snel en behulpzaam.

S
Helmond
20 april 2020

Jesse is er heel blij

Jesse is er heel blij mee!
Dank jullie wel

Jesse Hartjes
Zutphen
20 april 2020

Zeer snelle klantenservice. In mijn

Zeer snelle klantenservice. In mijn eerste pakket ontbrak een boekje, binnen een uur was het opgelost en werd het ontbrekende boekje opgestuurd. Onze zoon is vooral erg blij met het grote voorleesboek van bumba.

Corrie Tamminga
Wjelsryp
16 april 2020

Iedere keer een super leuk

Iedere keer een super leuk pakket kinderboeken! Vaak 2 boekjes die hij zelf kan lezen en 2 boekjes die we samen lezen! Altijd weer iets anders, maar allemaal erg leuke en leerzame boeken!

Hugo Koster
Wieringerwaard
15 april 2020

Heel leuk, zelf kan ik

Heel leuk, zelf kan ik er niet uit komen wat te kopen om voortelezen aan ons dochtertje.
Nu hebben we elke maand vernieuwing!

Jillian Hijmans
Bleskensgraaf
13 april 2020

De kinderen vonden het erg

De kinderen vonden het erg leuk. Onze oudste dochter van 6 vond zelfs 2 boekjes interessant ondanks het niet haar leeftijdscategorie was. Vod ze het leuk om er uit voor te lezen voor de jongere broertjes.

Priscilla van der Kruijk
Bergen op Zoom
13 april 2020

Leuke boekjes. Mooie aanbieding om

Leuke boekjes. Mooie aanbieding om een pakket te proberen voor alleen de verzendkosten. Fijn ook dat je niet gelijk voor langere tijd vast zit aan een abonnement.

Linda van Lieshout
Ridderkerk
12 april 2020

Leuk pakket voor mijn zoon

Leuk pakket voor mijn zoon van bijna 8. Zeker nu in coronatijd.

Mariska nohl
Zoetermeer
11 april 2020

We zijn ontzettend blij met

We zijn ontzettend blij met de gratis boekjes en willen hem nu 4x per jaar ontvangen. Onze zoon geniet ervan. Zie foto!

Hartelijk bedankt hoor!

Liefs Quinn

Quinn kraak
Dordrecht
10 april 2020

Elke maand ontvangt onze kleine

Elke maand ontvangt onze kleine meid, Emma, de leukste boekjes. Ik ben zelf iemand die niet snel een boekje zou kopen, dus dit is ideaal. De boekjes zijn altijd verschillend en super leuk!
Niet alleen Emma is blij maar ook haar twee grote nichten die haar graag vanuit de boekjes voorlezen.

Emma de Quack
Bovenkarspel
9 april 2020

super leuke pakketten. ik had

super leuke pakketten.
ik had de baby dreumes pakket maar er zaten ook leuke boeken voor onze 4 jarige dochter bij.
elke avond een feestje met naar bed gaan.
in de toekomst komen we nog eens terug!

carme ten wolde
Eindhoven
19 maart 2020

Super leuk boeken pakket al

Super leuk boeken pakket al voor de 2de x mogen ontvangen.
Mijn kindje verwacht ik in mei en ik weet zeker dat hij er blij mee zal zijn.

Baby düvel
Castricum
16 maart 2020

Hele leuke boeken zitten er

Hele leuke boeken zitten er in het pakket! Absoluut de moeite waard!
Het enige jammere vind ik persoonlijk dat ik ongevraagd een abonnement heb, na het winnen van een pakket.

Tatjana Peulen
Posterholt
13 maart 2020

Super leuke boeken, zelfs de

Super leuke boeken, zelfs de oudste van 3 vond de peppa pig boek leuk. Zeker leuk om nog een keer een pakketje te bestellen bij hun 😊

Esther van Faassen
Winsum
28 februari 2020

Heel tevreden met het boekenpakket

Heel tevreden met het boekenpakket voor de peuter/kleuter.
Goede variatie en een heel blij kind 🙂

patricia de leeuw
Monnickendam
25 februari 2020

Super handig en leuke boeken

Super handig en leuke boeken krijg je bezorgd, precies wat het kind nodig hebt. Ik beveel dit aan iedereen aan.

Kim van Dongen
Diemen
20 februari 2020

Van de week ons eerste

Van de week ons eerste pakket ontvangen. Onze jongste dochter is nu 6 maanden en de oudste 2,5. Het pakket had zowel voor de jongste als de oudste leuke boeken. Er wordt iedere in gelezen. Erg leuk pakket. Ben benieuwd naar het volgende pakket!

Kiki de Boer
Marknesse
19 februari 2020

Erg tevreden over Kinderboekerij. Sommigen

Erg tevreden over Kinderboekerij. Sommigen boeken passen echt goed bij de leeftijd, anderen waren nog te moeilijk. Divers aanbod passend bij wat kinderen leuk vinden en daarnaast zijn ze ook leerzaam. Leuk om op deze manier nieuwe boeken te leren kennen!

Marleen A-Tjak
Utrecht
16 februari 2020

Ik heb een zeer positief

Ik heb een zeer positief ervaring met de boeken van kinderboekerij. Ze zijn echt goeie boeken, mijn kind (van 4 maanden) vind het heel leuk als ik met hem voorlees, verder de gekleurde plaatjes vind hij heel fijn om ernaar te kijken. Ik zal andere moeders zeker aanbevelen om deze boeken te bestellen!

Kyra de Camps
Eindhoven
28 januari 2020

De boeken van de Kinderboekerij

De boeken van de Kinderboekerij zijn erg leuk! Het is een makkelijke, relatief goedkope manier om kinderboeken in huis te halen en te gaan lezen met je kind.

Tineke Kuizenga
Ens
22 januari 2020

2 pakken ontvangen , leuke

2 pakken ontvangen , leuke boeken alleen wat leuker voor iets oudere kindjes en niet voor baby’s van 8 maanden of jonger tenminste voor mijn baby van 3 maanden dan had liever iets meer badboekjes gehad ofzo. Verder wel leuke boeken ontvangen waar hij later veel in kan lezen echt een aanrader!

Rinangela richardson
Rotterdam
17 januari 2020

Wij hebben veel plezier gehad

Wij hebben veel plezier gehad van alle boekjes die we elke maand kregen. De boeken die in het pakket zaten waren ook heel gevarieerd (voelboekjes, met flapjes, liedjes, prentenboeken, etc).

Rowan van Gemert
Mill
14 januari 2020

Een jaar een abonnement gehad.

Een jaar een abonnement gehad. Erg leuke boekjes ontvangen. Zeker een aanrader!

Iris Hosper - Eilers
Oldemarkt
14 januari 2020

Boekjes zijn erg divers, leuke

Boekjes zijn erg divers, leuke kijk- voel en voorleesboekjes. Ze zijn geschikt voor jongens en meisjes. Uren lees plezier voor onze dochter, ze bladert erg graag in de boekjes.
Misschien was het leuk geweest als je voorkeur kunt geven voor personages/thema’s in de boeken.

Femke welten
Bakel
10 januari 2020

Ik heb een aantal maanden

Ik heb een aantal maanden gebruik gemaakt van de pakketten van Kinderboekerij. Elke keer super leuke boeken, keurig verpakt, de incasso gaat netjes, alleen maar positieve ervaringen. Ook met de snelheid van de klantenservice. Nu even pauze genomen omdat de kast uitpuilt, maar ik ga in de toekomst absoluut weer een abbonnement kiezen!

Karianne Boers
Zwolle
4 januari 2020

Inmiddels hebben we 2 pakketten

Inmiddels hebben we 2 pakketten van Kinderboekerij mogen ontvangen voor onze zoon die net 2 is geworden. We zijn heel erg enthousiast over de inhoud. Zeer gevarieerd en goed aangepast op de behoeftes van het kind. We zijn fan!

Carmen Leijten
Elsendorp
2 januari 2020

Erg leuk die pakketten. De

Erg leuk die pakketten. De kids altijd vol enthousiasme en nieuwsgierigheid wanneer er weer een nieuw pakket binnenkomt.
Leuke afwisselende onderwerpen en boeken, goed passend bij niveau en leeftijd en aansluitend bij de periode/feestdagen van dat moment.
Studio 100 wel een van de favorieten

Marijke Popken
Assen
13 december 2019

Wat een leuke service, elke

Wat een leuke service, elke keer een boeken pakketje ontvangen wat bij ons kleintje past en waar wij veel plezier aan hebben. Wij zullen zeker vaker bestellen.

Azemina Saldic
Zwijndrecht
21 november 2019

Hele leuke boekjes mogen ontvangen,

Hele leuke boekjes mogen ontvangen, zelfs een badboekje en een groter boekje van Bumba!
Kan niet wachten tot onze kleine er is en te beginnen met voorlezen.

Jacky kuijt
Amsterdam
19 november 2019

Erg leuk pakket ontvangen vandaag.

Erg leuk pakket ontvangen vandaag. Voor het boekje voor in bad vond ik erg leuk.
Nu is 4 boekjes wel erg veel voor een meisje van 6 weken en hebben we genoeg boekjes liggen. Misschien dat we in de toekomst als ze groter is ons abonnement weer gaan aanvragen.

Grecilla Koops
Bunschoten-Spakenburg
16 november 2019

Leuk initiatief! In eerste instantie

Leuk initiatief! In eerste instantie keek ik de kat uit de boom. Het leek zo’n abbo waar je gekkigheid van krijgt. Maar alles meegevallen. We kunnen nu heel wat boekjes voorlezen aan onze jongen.

Marion Korteland
Ottoland
15 november 2019

Kinderboekerij verzend een pakketje met

Kinderboekerij verzend een pakketje met 4 leeftijd geschikte boeken. De levertijd van het pakket kan je zelf aangeven voor maandelijks, 6x per jaar of 4x per jaar. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en erg vriendelijk en behulpzaam. Je krijgt verschillende soorten boeken. Erg leuk om elke keer een verrassingspakketje te ontvangen, hierdoor krijgt je kind van alles wat.

Demi Snijder
Leiden
15 november 2019

Wij zijn een gezin met

Wij zijn een gezin met pleegkinderen die verstandelijk beperkt zijn. Onze Abel is onze biologische zoon van net 1 jaar. De boeken die wij voor hem hebben ontvangen zijn ook passend voor onze andere kinderen wat maakt dat ze deze met elkaar kunnen bekijken, lezen en met elkaar kunnen delen. De boekjes spreken hen aan door herkenning van de tv. Erg leuk om te zien en te genieten van deze momenten.

Abel Spijker
Hardenberg
15 november 2019

Mijn dochter vond het kinderboeken

Mijn dochter vond het kinderboeken pakket zeer leuk.. ze kon niet wachten totdat deze weer in de brievenbus zat. Savond las ik meteen de nieuwe boeken voor. Zeer afwisselend qua boeken samenstelling. Dat maakt het leuk..

Ilona Lammers
Luttenberg
5 november 2019

Opzich hele leuke pakketten! De

Opzich hele leuke pakketten! De ene keer leuker dan de andere keer, maar dat is natuurlijk logisch! Boeken sluiten goed aan bij de leeftijd en belevingswereld van mijn kinderen. Met 4 boekjes per maand hebben we elke week een nieuw boekje!

Tineke Weites
Steenwijk
18 oktober 2019

Wij hebben van kleins af

Wij hebben van kleins af aan genoten van de boekjes en magazines. Jill is sinds ik denk 0 jaar lid en nu is ze 11 geworden en maakt haar jongere zus vooral nog gebruik van de boekjes… bij ons vonden ze het dus super leuk!! Maar na ruim 10 jaar is het tijd voor een nieuwe fase en is ons abonnement dus opgezegd! Maar aan te bevelen voor iedereen!!!

Monique Trumpi-Timmer
Vaassen
14 oktober 2019

mijn man had het besteld

mijn man had het besteld als een kadootje voor ons zoontje
super leuk!

het zijn leuke boekjes om uit voor te lezen of als hij wat groter is er zelf mee kan spelen

t van dreum
doesburg
13 oktober 2019

Het initiatief is zeker leuk,

Het initiatief is zeker leuk, we hebben ook wel boekjes gekregen die ons kindje heel leuk vind (boekjes met flapjes of geluidjes). Leuk dat je in principe altijd gevarieerde boekjes krijgt, hoewel er wel vaak een boek van Sesamstraat tussen zit wat ons kindje dan weer niet zo leuk vindt.. daar zou dus wat ons betreft nog verandering in mogen komen.

H. Pauw
Barneveld
11 oktober 2019

Leuke boekjes. Ook heel handig

Leuke boekjes. Ook heel handig dat je het abonnement kunt combineren over meer kindjes. Absoluut niet duur voor de boeken die je krijgt.

Patty Breeuwer
Zuid-Scharwoude
29 september 2019

Ik ben heel tevreden met

Ik ben heel tevreden met de boeken die ik ontvangen heb. Altijd gevarieerd. En mijn zoontje vondt het altijd heel leuk als er weer nieuwe boeken binnen kwamen

Maritte van Velzen
Etten-Leur
26 september 2019

Mijn zoontje keek altijd met

Mijn zoontje keek altijd met smart uit naar het boekenpakket en maakte het met veel plezier open. Hij bladert graag door alle boeken en ik lees ze graag voor. Vooral de sesamstraatboeken zijn erg leuk.
Mooie boeken voor een mooie prijs. We zijn 4 jaar lid geweest en vonden het erg jammer dat we door omstandigheden moesten stoppen.

Misschien dat we er in de toekomst weer mee beginnen.

Janneke Willems
Hulst
19 september 2019

De boekjes van kinderboekerij vallen

De boekjes van kinderboekerij vallen heel goed in de smaak bij mijn zoontje! Hij heeft er veel leesplezier van!

Wiena Datadin
Barendrecht
18 september 2019

elke maand super leuke boeken.service

elke maand super leuke boeken.
service is ook erg goed en dat terwijl je niet kan bellen.
je word goed en snel geholpen.
ben momenteel gestopt met het ontvangen van boeken omdat we teveel hebbben.
maar ik kom altijd weer terug op deze site!

emircan yildiz
den haag
15 september 2019

Ik heb het proefpakket voor

Ik heb het proefpakket voor ons zoontje ontvangen. Het zijn echt leuke boekjes. Dat word een hoop voorlees plezier!

YvonneBleijenberg - Stip
Oss
16 augustus 2019

Heerlijk om elke maand boekjes

Heerlijk om elke maand boekjes te krijgen wat aansluit op de ontwikkeling van onze dochter. Samen een boekje lezen vindt ze heel fijn. Wij hebben goede ervaringen met kinderboekerij, je kunt zelf aanpassen hoe vaak je boekjes ontvangt en de prijs die je ervoor betaald (15,95 incl verzenden) is echt prima. Mooi overzichtelijke website en wij komen in de toekomst zeker terug (voor nu puilt de boekenkast een beetje uit haha)

Sharon van Dijken-Hooiveld
Middelstum
13 augustus 2019

Enige tijd geleden opgebeld door

Enige tijd geleden opgebeld door de kinderboekerij met een leuke aanbieding. Super leuke pakketje ontvangen voor mijn dochter waarbij alleen verzending betaald moet worden. Leuke actie

Aise Kayalik
Den Haag
23 juli 2019

Heel erg leuk pakket van

Heel erg leuk pakket van 4 boekjes om je kleine uit voor te lezen en om lekker zelf mee te laten spelen. De boekjes passen goed bij de leeftijd, maar de frequentie is misschien voor nu wat vaak (wij hebben een baby). Sowieso een aanrader, want lezen/ voorlezen is super belangrijk voor de ontwikkeling van je kleintje 🙂

Domenique Scheuten
Oldenzaal
26 juli 2019

Ik heb een super mooi

Ik heb een super mooi cadeaupakket binnen gekregen om te kijken of ik het misschien leuk vond om vaker binnen te krijgen. Ik heb het pakket net binnen en wat een leuke boeken zitten ertussen! En ook een leuk boekje voor in bad! Dankjewel voor de leuke boeken! Ik vond 1 keer per maand wat veel maar ook dit kon je veranderen naar minder vaak. Super levering!

Naomi van Eijk
Maassluis
12 juli 2019

Het nieuwe pakket boeken voor

Het nieuwe pakket boeken voor onze dreumes in binnen. De foto zegt genoeg…

Bronkhorst
Uddel
11 juli 2019

Het is elke keer weer

Het is elke keer weer leuk om nieuwe boekjes te ontvangen, verhaaltjes, plaatjes kijken en voornamelijk nu het badboekje is erg leuk! Het is belangrijk om al vroeg met taal bezig te zijn ookal zijn ze nog zo klein!!

Monique van den Burg
‘s-Gravenzande
9 juli 2019

Wat een verrassing dit peuterpakket

Wat een verrassing dit peuterpakket in de brievenbus. Precies geschikt voor onze 3-jarige zoon. Het zomerboek van Woezel en Pop is fantastisch, nu met de zomervakantie voor de deur. Alle boekjes gaan mee naar de camping: zó wordt zijn 1e kampeeravontuur echt een feest
Dankjewel Kinderboekerij!!

Jaap Beerda
Hoogwoud
11 juli 2019

Erg leuk boekenpakket voor ons

Erg leuk boekenpakket voor ons zoontje om kennis te maken met jullie. Hij houd ervan om voorgelezen te worden dus we kunnen nooit genoeg boekjes hebben! Snelle en nette brievenbuslevering

Tip voor de kinderboekerij: Ons zoontje is nog erg jong en daarom het zou leuk zijn als er meer boekjes met sterke kleurcontrasten of patronen bij zaten. Dan ziet hij wat meer.

Sanne janssen
Papenhoven
18 juni 2019

De boeken worden netjes verstuurd.De

De boeken worden netjes verstuurd.
De klantenservice is erg vriendelijk en opzeggen gaat makkelijk
De boeken zijn erg leuk, en veelzijdig
Onze dochter is nu wat ouder dus valt niet meer in de categorie maar het zijn zeker leerzame en leuke boekjes om te lezen.

Mirthe schuiling
Vriezenveen
17 juni 2019

Super leuk pakket. Dochtertje stond

Super leuk pakket. Dochtertje stond blij te springen toen zij het had uitgepakt, Vervolgens toen het nieuwe pakket binnen was kwam zij dolblij aanrennen en zie; mama mijn nieuwe boekjes! (Dochter is 3 jaar)

Denise Garcia
Almere
17 juni 2019

Wat een leuke boekjes!! Onze

Wat een leuke boekjes!! Onze zoon werd elke keer weer enthousiast van de Sesamstraat boekjes. En eigenlijk nog steeds, terwijl hij alweer 3 jaar is!! Zijn kleine zusje zal binnenkort ook de boekjes voorbij zien komen. Wat een plezier hebben we bij het lezen van de boekjes!

Myrthe de Reus
Beverwijk
1 juni 2019

Super leuk en gevarieerd baby

Super leuk en gevarieerd baby pakket ontvangen. Kleurrijk badboekje, dieren kijkboekje en voorleesboekjes. Sluit goed aan bij wat ons kleintje nu leuk vindt!

Scarlett Kooijmans
Dordrecht
10 mei 2019

Ik ontvang elk kwartaal ontzettend

Ik ontvang elk kwartaal ontzettend leuke boekjes die mijn zoon en ik met heel veel plezier elke dag lezen. Het is helemaal afgestemd op de leeftijd die je hebt opgegeven.

Danielle Modderkolk
Apeldoorn
7 mei 2019

Ben zeer tevreden, de verzending

Ben zeer tevreden, de verzending wordt elke keer weer als een cadeautje in ontvangst genomen door onze dochter.

Lela Kalf
Zaandam
21 april 2019

Kinderboekenprijs.nl heeft leuke boekenpakketten voor

Kinderboekerij heeft leuke boekenpakketten voor verschillende leeftijden.
De pakketten zijn heel verschillend en hebben ook een jeugdtijdschrift erbij. Het is eenvoudig om je abonnement aan te passen.
Goede snelle service.

Yvonne Kole
Bruinisse
15 april 2019

Tot nu toe drie proefpakketen

Tot nu toe drie pakketten gekregen en deze vallen goed in de smaak! Vooral Bumba is geweldig!

H.boersma
Berltsum
12 april 2019

Eva vind het pakket erg

Eva vind het pakket erg leuk, er zitten leerzame boekjes in maar ook gewone boekjes waar ze in kan kleuren. Haar favoriet was het boek van Frozen met CD.

Eva van Beers
Zevenbergen
4 april 2019

Genoten van de pakketten, en

Genoten van de pakketten, en opzeggen gaat echt super eenvoudig, wat een verademing, geen gebel of gedoe!!!

Fiona Kroon
Delft
22 maart 2019

Chris is gek op boekjes,

Chris is gek op boekjes, het is dus elke keer weer een feest als we weer een nieuw pakketje met boekjes binnenkrijgen!

Chris Bonnes
Spierdijk
27 februari 2019

Wij hebben de ontvangen boeken

Wij hebben de ontvangen boeken als prettig ervaren en hopen er in de toekomst meer gebruik van te maken.

We hebben geen boekjes van stof of zwart wit printen ontvangen, dat is wel iets waar we lichtelijk teleurgesteld over waren.

De hoekjes die geluid maken of schuifjes hadden zijn zeer goed bevallen.

We hopen de boekjes die voor onze kleine meid zijn binnen gekomen van papier, te gebruiken wanneer dit leeftijd geschikt is.

Al met al vind ik de categorie 0-2 meer een categorie van 1-4 jaar geschikt.

Jasmine Rottink-Cousijnsen
Enschede
20 februari 2019

Super leuk pakket met 5

Super leuk pakket met 5 leuke boeken! Onze dochter is altijd heel blij als ze weer een boekenpakket in de brievenbus ziet liggen! Zeker een aanrader!

Natasja Boonstra
Stiens
29 januari 2019

We hebben maanden plezier gehad

We hebben maanden plezier gehad met jullie boeken het is altijd spannend wat er deze maand bij zit. Je krijgt* verschillende soorten boekjes geschikt voor de leeftijd van je kindje. Helaas zat er een boeken bij waar ik niks mee kon (eem watercolor boek en een boekje voor eem jongetje terwijl ik een dochtetje heb).

Ruki Dinc
Rotterdam
28 januari 2019

Super leuke, educatieve, en speelse

Super leuke, educatieve, en speelse boekjes! Mijn zoontje staat vaak bij de brievenbus om te kijken of hij al nieuwe boekjes heeft 🙂 en heb nu laatst de frequentie veranderd omdat hij enorm veel boekjes heeft, vaak moet je daar dan veel moeite voor doen maar bij kinderboekerij was het letterlijk met 1 druk op de knop geregeld, een echte aanrader!

Nathalie Almeida
Rotterdam
26 januari 2019

Ik werdt automatisch aangemeld toen

Ik werdt automatisch aangemeld toen mijn zoontje werdt geboren, eerst wist ik niet zo goed wat ik hiermee moest.

Maar het is echt super leuk, ook hele leuke en leerzame boeken. Mijn kleintje van nu 7 maanden is dol op boekjes lezen samen met mama. En omdat we 6 keer per jaar een boeken pakket krijgen, is er genoeg afwisseling qua plaatjes en verhaaltjes.

Novan Boneschansker
Hoogezand
21 januari 2019

Heel leuk, elke maand weer

Heel leuk, elke maand weer een verrassing welke boeken ze kregen. Begonnen met 2 verschillende pakketten. Nu zijn ze te groot en moeten we helaas afscheid nemen.
Zeker een aanrader.

Barber Notenboom
Aalsmeer
11 januari 2019

Leuke boeken. Ieder keer wat

Leuke boeken. Ieder keer wat anders en past goed bij de ontwikkeling van mijn kind. Echt een aanrader voor als je geen online zoektocht wilt voeren voor boeken

Churlie Martilia
Rotterdam
3 januari 2019

Leuke boekjes elke maand opnieuw.

Leuke boekjes elke maand opnieuw. Ook handig om de paketten niet elke maand maar ook 4 of 6x per jaar te ontvangen voor als de boekenkast al snel uitpuilt.

Pieter Drop
Pijnacker
10 december 2018

Erg tevreden met de leuke

Erg tevreden met de leuke boekjes!

Iris Mol
Hoogeveen
14 november 2018

We hebben ons eerste pakket

We hebben ons eerste pakket ontvangen voor ons zoontje van bijna 1 jaar. Wat een leuk pakket! Er zitten behalve voorleesboekjes ook boekjes in waar hij zelf mee kan spelen. Een super leuk samengesteld pakket!

Priscilla lips
St willebrord
10 november 2018

Leuke en goede service. De

Leuke en goede service. De frequetie zendingen is aan te passen naar persoonlijke behoefte.

Leuke standaard selectie boeken die maandelijks wordt verzonden en altijd een boekje met rammelaar of piep-dingetje erbij, waar mij dochter gek op is.

Stacey Oosenbrug
Den Haag
10 november 2018

Zeer goede ervaring.Heb2 keer een

Zeer goede ervaring.
Heb 2 keer een abonnement gehad en is altijd zeer goed bevallen.
Mijn zoontje heeft inmiddels zoveel boeken dat ik ze bijna niet meer in de kast passen
Hij heeft altijd veel plezier van de pakketten gehad.

Renate bremmer
Zwolle
9 november 2018

Leuke boekenpakketen. Leesboek, knutselboek. Leuke

Leuke boekenpakketen. Leesboek, knutselboek. Leuke variatie. Om het zo soms te doen vind ik leuk. Goede service, makkelijk op te zeggen.

christa van spengen
Reeuwijk
29 oktober 2018

Boekjes zijn erg leuk voor

Boekjes zijn erg leuk voor de allerkleinsten. Lieve kleurige verhaaltjes. Ook worden de boekjes netjes afgeleverd.
Gegarandeerd lees plezier!

Tip: een leuk badboekje voor babies zou ook top zijn bij een pakket 🙂

Sharon van der Kuij
Almere
27 oktober 2018

Erg leuke pakketten. De moeilijkheidsgraad

Erg leuke pakketten. De moeilijkheidsgraad en het aantal leveringen per jaar is eenvoudig te wijzigen. De kinderen zijn elke keer weer razend enthousiast als ze het pakket op de mat zien liggen!

Sasja Sollie
Nieuwerkerk a/d IJssel
24 oktober 2018

Goede service en hele leuke

Goede service en hele leuke boekjes. Voor iedereen die zijn/haar zoontje/dochtertje graag voorleest een echte aanrader.

Door overschot van boeken ons abonnement opgezegd maar we komen in de toekomst zeker terug.

Samantha de Ruiter
Valkenswaard
21 oktober 2018

Leuk om een paar maandjes

Leuk om een paar maandjes te doen!
Elke maand weer nieuwe verrassing wat je binnen krijgt voor je kleine.
Leuke en leerzame boekjes!!

Roan Melissant
Melissant
19 oktober 2018

Ik ben gebeld door kinderboekerij

Ik ben gebeld door kinderboekerij met een aanbieding van 4 boeken voor alleen de verzendkosten. Dit vond ik een fijne aanbieding. Toen ik de boeken ontving was ik er ook super blij mee. De boeken passen bij de leeftijdscategorie, zijn vol vrolijke kleuren en zijn ook modern. De boeken zijn nieuw en veel meer waard dan die 15,95 euro. Ik vind het jammer dat, omdat wij niet veel verdienen, we dit niet als extra maandelijkse kosten kan hebben maar het is een leuk idee. Ik beveel het iedereen aan!

Kethianna Oppenhuizen
Amsterdam
15 oktober 2018

Erg tevreden! Leuke boekjes, sommige

Erg tevreden! Leuke boekjes, sommige voor iets latere leeftijd vanaf 1 jaar bijvoorbeeld maar dat kan je goed bewaren!

Ashley Visser
Papendrecht
12 oktober 2018

Al een aantal jaar ontvang

Al een aantal jaar ontvang ik boeken van leesplezier/kinderboekerij. Toen mijn dochter nog jonger was vond ik alle boekjes stuk voor stuk erg leuk.

Nu ik merk dat mijn dochter ouder wordt (3) merk ik dat de boekjes nog erg kinderachtig zijn voor haar leeftijd en dat zij niet alle 4 de boekjes meer erg leuk vind. Vaak maar 1 of 2. Ook is het bij ons nu al meerdere keren voorgekomen dat we een boekje al een keer ontvangen hebben. Maar goed na contact met de klantenservice is dit binnen no-time opgelost en heb je zo een los nieuw boekje ontvangen.

Ik vind het idee achter Kinderboekerij erg leuk maar wij zijn wel erg toe aan wat nieuwere boekjes!

Rowena
Vlissingen
25 september 2018

Wij hebben super leuke boeken

Wij hebben super leuke boeken ontvangen voor kleuters van 3-5 jaar. Vriendelijke, snelle, en zeer goede service. Zou het zeker aanraden.

Aysun Kilicarslan-Akpinar
Amsterdam
20 september 2018

Heel erg leuk voor je

Heel erg leuk voor je kleine als er elke maand een pakketjes voor hem of haar in de bus ligt.
Samen lezen vonden ze hier erg leuk. De boeken zijn gericht op leeftijd en zeer leerzaam zoals vormen, kleuren en tegen stelling voor een peuter.
De grote van de boekjes waren ook verschillend er zaten kleine boeken in waaruit ze zelf kon lezen, de grotere boeken met meer tekst deden we samen.
Een min punt vond ik dat er echt iedere maand een boek van Sesamstraat bij zat, wat mijn dochtertje minder leuk vond.
Ik had gehoopt op wat meer populaire prentenboeken.

Marcelle Voskuil
Lelystad
15 september 2018

Altijd ontzettend leuke pakketten, voorzien

Altijd ontzettend leuke pakketten, voorzien van leerzame boekjes, goede leesboeken en strips, dus van alles wat. Oudste zoon was hier altijd heel blij mee, hopelijk kunnen wij dit over een paar jaar weer voortzetten met onze middelste en jongste.

Kim Roovers
Zwijndrecht
14 september 2018

Benaderd voor een proefpakket van

Benaderd voor een proefpakket van kinderboekerij, erg verrast door de leuke boekjes en het gemak waarmee je het abonnement opzegt. Het is dat onze kast al uitpuilt met boeken anders was ik zeker lid gebleven!

Wilma Roelse
Axel
14 september 2018

Hele fijne site. Je kan

Hele fijne site. Je kan zelf makkelijk je abonnement pauzeren en/of je frequentie aanpassen. Mijn inziens heel klantvriendelijk. De boekjes zelf zijn leuk en leerzaam, iedere keer is het weer een verrassing wat we krijgen!

Eveline Boogaard
Breda
4 september 2018

Leuk pakket, goede service. Opzeggen

Leuk pakket, goede service. Opzeggen is net zo makkelijk als aanmelden.
Bevat van alles wat, maar daardoor ook boeken die je niet leuk vind.
Het is ook handig dat je de leeftijd van het kind tussentijds kan wijzigen, als je kind verder vooruit is met lezen.

sandra tijink
Haksbergena
22 augustus 2018

Hele leuke boekjes, voor een

Hele leuke boekjes, voor een mooie prijs. Nette klantenservice.

C Doornkate
Nieuwerkerk aan den IJssel
21 augustus 2018

De boeken zijn altijd erg

De boeken zijn altijd erg leuk. En mijn peuter ligt geregeld in een deuk. De dag begint nooit zonder een verhaal. Ook leest hij graag zelf voor in zijn eigen taal.
Zijn zusje leest hij ook graag voor. Die vindt het geweldig en lacht van oor tot oor.
Hij leert tellen kent de kleuren. Je hoort hem dagelijks om een boekje zeuren. Hij vindt het zo gezellig als we samen lezen. De boekjes zijn goed voor saamhorigheid dat hebben ze echt bewezen!

Jonie Boersma
Hoogwoud
17 augustus 2018

Super leuke vrolijke boekjes

Super leuke vrolijke boekjes.
Ik ben er erg blij mee ook al ben ik nog zo klein. Ik vind het fantastisch als mama de boekjes voor mijn gezichtje houdt.

Elijah Loonstra
Veenendaal
13 augustus 2018

Heel erg leuk concept. Ik

Heel erg leuk concept. Ik heb het proefpakket ontvangen en hierin zaten leuke boekjes voor mijn dochtertje. Ik wilde er niet maandelijks aan vast zitten (dit hoeft ook niet, kan een andere frequentie aangeven) en heb opgezegd. Dit ging ook heel erg makkelijk! Mocht je dus niet veel boeken kopen of in het bezit zijn van veel boeken zou ik dit zeker aanraden, tevens een leuke verrassing voor je kids elke maand!

Marcella zwaag
Veldhoven
10 augustus 2018

Boeken zijn altijd leuk om

Boeken zijn altijd leuk om te krijgen. Mijn zoontje pakt ze super graag uit. En gaan gelijk alle boekjes voorlezen en bekijken. En de service is heel erg goed.

Lennox van der Ploeg
Kimswerd
7 augustus 2018

Nog maar 1 pakket ontvangen,

Nog maar 1 pakket ontvangen, namelijk het starterspakket. Het zag er representatief uit! Een aanrader! Ik vind het aantal boeken (4) voor elke maand wel veel! Ik heb daarom de frequentie aangepast naar 4x per jaar!

Liset de Jong
GORREDIJK
31 juli 2018

Jarenlang veel plezier gehad van

Jarenlang veel plezier gehad van de boeken van de kinderboekerij.
Nu wordt ik te oud en sluiten de boeken niet meer aan bij mijn leeftijd (bijna 10)

~Rowan~

Rowan Kot
Sint Philpsland
30 juli 2018

Erg leuke boekjes waar ons

Erg leuke boekjes waar ons dochtertje met plezier in leest (voorgelezen wordt). Veel variatie in de boekjes die je krijgt.

Stefanie Kremer
Almelo
19 juli 2018

Goed bedrijf. Leuke boeken, waar

Goed bedrijf. Leuke boeken, waar mijn zoon blij mee was. Heel klantvriendelijk, goede service en alles snel en makkelijk te regelen.

Marike Kruisselbrink
Nijmegen
18 juli 2018

Weer een mooi pakket boeken

Weer een mooi pakket boeken ontvangen, super samen gesteld. Vriendelijke medewerkers en goede hulp bij de bestelling!

Daeley van de Kerkhove
Breskens
15 juli 2018

Super goede service. Hele duidelijke

Super goede service. Hele duidelijke site en makkelijk om er een kindje bij aan te melden of een leeftijd te veranderen als je kondje ouder is geworden. Duidelijke site en heel handig dat je de bezorgmomenten kan bekijken. Zo weet je altijd wanneer je de boeken kint verwachen. Projs kwaliteit vind ik echt super.
Ons zoontje is echt helemaal gek op de boeken. Wij hebben nu onze dochter er ook bij aangemeld zodat die er net zo veel plezier van kan beleven als haar grote broer.

Patty Breeuwer
Zuid-Scharwoude
13 juli 2018

Vandaag weer een mooi pakket

Vandaag weer een mooi pakket mogen ontvangen. Een educatieve met tafels gaat nog heel even de kast in. Want die is nog iets te moeilijk. Maar de andere boekjes zijn helemaal top. Een leesboek met cd, een vakantie doeboek met lego en nog een suskje en wiske junior boek. Helemaal top!
En ook het pakket aanpassen op de site ging heel snel en soepel!!

Suzan Muschter-Hijdra
Nieuw-Vennep
13 juli 2018

Een maand is zo voorbij

Een maand is zo voorbij en dan heb je weer 4 boeken op de mat liggen. Voor ons werd het teveel, de boekenkast puilt uit. En ook jammer dat je niet van te voren kunt aangeven wat voor boeken je zou willen. Verder prima service en makkelijk op te zeggen…

Tamara Steenvoorden
Poeldijk
13 juli 2018

Leuke boekjes voor uren speelplezier.

Leuke boekjes voor uren speelplezier. Niet alleen lezen, maar ook kleuren en stickers plakken. Ook om samen te doen.

Tijn harmsen
Hengelo
13 juli 2018

Prima service voor een mooie

Prima service voor een mooie prijs!

Het helpt mij herinneren om wat vaker voor te lezen en onze kleine man geniet daar zichtbaar van!

Marit Westerink-Doppenberg
Elburg
28 juni 2018

Via kinderboekerij kennisgemaakt met veel

Via kinderboekerij kennisgemaakt met veel boeken. Makkelijk contact te maken tegen een goede prijs.
Zeer tevreden!

Marlies Zwagemaker
Raamsdonk
25 juni 2018

Mooi boekenpakket. De waarde van

Mooi boekenpakket. De waarde van de boeken is zeker meer dan wat je voor een pakket betaald. Vooral het boek van ‘Millie-Mae’ is erg mooi!
1 boek was bij ons een beetje beschadigd. Klantenservice was echt top! Ik had nog op dezelfde dag reactie.

Ashra Asche-Pieters
Bleiswijk
23 juni 2018

Wat hebben we veel plezier

Wat hebben we veel plezier van de boeken, super pakketen en iedere keer weer verrassend. Sem is er super blij mee en dol op lezen!

Kim vd burg
Berkel en rodenrijs
23 juni 2018

4 boekjes: 2 knutselboekjes en

4 boekjes: 2 knutselboekjes en 2 leesboekjes.
Ik vind het te duur. Ik kan in de winkel leukere en goedkopere sticker/kleurboeken kopen en leesboeken ook niet bijzonder. Bibliotheek is handiger!
De klantenservice van Kinderboekerij is wel prima en erg snel met hun reactie. Na het proefpakketje kon ik zonder moeite direct opzeggen.

Bianca Burgerhout
Waalwijk
22 juni 2018

Super leuke boekenpakket ontvangen voor

Super leuke boekenpakket ontvangen voor mijn dochters. Het is een diverse pakket dat samengesteld is op leeftijd. Mijn dochter van bijna twee jaar vind alle boeken mooi en leest ze samen met mij met alle plezier. Verder is het veel goedkoper dan als je de boeken los koopt dan in een pakket. Al met al zijn we super tevreden met de service en de boeken.

Intisaar Adow
Waalwijk
20 juni 2018

Enige tijd geleden opgebeld door

Enige tijd geleden opgebeld door de kinderboekerij met een leuke aanbieding voor onze dreumes van 1 jaar. Leuk pakketje ontvangen voor onze meid waarbij alleen verzending betaald moet worden. Leuke actie!

Iris Verdonk
Weert
18 juni 2018

Ik ben zeer tevreden over

Ik ben zeer tevreden over kinderboekerij. Het zijn leuke, leerzame boeken en het wordt met veel zorg en kwaliteit geleverd.

Jaclyn De Langen
NIEUWEGEIN
16 juni 2018

Heb al jaren leuke boeken

Heb al jaren leuke boeken ontvangen! Maar heb nu een aantal keren dubbel boeken gekregen. Vond het verder wel prima.

Stephanie Palm
Zevenaar
15 juni 2018

Mijn zoontje is helemaal enthousiast

Mijn zoontje is helemaal enthousiast over de boekjes.
Een groot feest s avonds om voor te lezen.
Overdag kan hij lekker kleuren in het bijgeleverde kleurboek.

Tijn Eshuis
Vriezenveen
15 juni 2018

We zijn al jaren lid

We zijn al jaren lid en nog geen enkel moment spijt ervan gehad.
En in al die jaren is er maar 2x iets geleverd waarbij ik contact had gezocht met de kinderboekerij. 1x ontbrak er een onderdeeltje van een zelfbouwpakket en 1x was een boek geleverd wat niet bij zijn leeftijd paste. Beide keren waren wij zo goed geholpen. Snel en goed opgelost. Deze boekenclub raad ik ook alle ouders aan. Zeer leerzame en leuke boeken, en je krijg waar voor je geld.

Devano Saparuwe
Nuth
13 juni 2018

ik vind het schoolkind pakket

ik vind het schoolkind pakket boeken bevatten met erg veel tekst en aangezien wij n kind hebben met n slechte concentratie is dit niet ideaal. ik heb nu het pakket laten omzetten naar een baby pakket voor mijn jongste zoontje

luuk Dams
bergeijk
18 mei 2018

Erg leuke en leerzame boeken.Veel

Erg leuke en leerzame boeken.
Veel variatie en altijd een feestje om op de deurmat te zien liggen..

Willeke netten
Sommelsdijk
17 mei 2018

Leuke pakketten met voor elke

Leuke pakketten met voor elke leeftijd wat wils. Kinderen lezen en puzzelen graag.

Sandra Harmsen
Daarle
17 mei 2018

Het zijn leuke boeken en

Het zijn leuke boeken en kwalitatief goed. Het is elke keer weer een verrassing wat er door de brievenbus komt.

Monique Thielen Proost
Roosendaal
14 mei 2018

Leuk pakket! Geschikt voor de

Leuk pakket! Geschikt voor de leeftijd van mijn kind. Leuk leerpakket samengesteld met het tekenen en stift boekje het trekken van lijntjes.

tulumcu
Weesp
11 mei 2018

is echt heel leuk men

is echt heel leuk men kinderen keken er elke maand naar uit wat ze nou weer zouden krijgen. is leuk en leerzaam!! gewoon doen!!

sabine van der giesen
numansdorp
1 mei 2018

Onze dochter is 5 jaar

Onze dochter is 5 jaar en dit pakket was toch net iets te hoog gegrepen. Maar wacht geduldig in de kast…:-)

Sandra Butter-van Dijk
Hoofddorp
29 april 2018

Na een aantal maanden toch

Na een aantal maanden toch stop gezet. 4 boeken per maand is veel en vind het niet altijd geschikt voor de leeftijd, gezien het vrij hoge leesniveau hier. Wel veel plezier van de puzzelboeken. Misschien dat ik het in de toekomst wel weer eens oppak.

Amanda Heite
Steenwijk
24 april 2018

Erg leuk! Mijn zoontje is

Erg leuk! Mijn zoontje is erg blij met de verrassing in de brievenbus. Zitten verschillende soorten boekjes in. Doe-boekjes waarin ze lekker zelf aan de slag kunnen, maar ook voorleesboeken. Erg leuk en een blij kind!

Robin Harmans
Dordrecht
23 april 2018

Erg leuk pakket. Gijs was

Erg leuk pakket. Gijs was er erg blij mee en ging meteen een uur zelf zitten lezen en wilde voorgelezen worden uit het Piet Piraat boek voor het slapen gaan. Het zijn boeken die aansluiten bij de leeftijd en wat er veel gezien word in tekenfilms enz. Aanrader!

Gijs Eerland
Hillegom
20 april 2018

De kinderen hebben veel plezier

De kinderen hebben veel plezier gehad aan de boeken zeker geen spijt van gehad. Veel leuke boeken zitten er tussen in de toekomst ga ik zeker weer inschrijven

Smahan
Den haag
20 april 2018

Dyomar vind de boekjes erg

Dyomar vind de boekjes erg leuk! Gevarieerd en leerzaam, zelf doen en samen lezen.

Dyomar Westerhof
Utrecht
20 april 2018

Heb het proefpakketje binnen gekregen.

Heb het proefpakketje binnen gekregen. Toen ons dochtertje het boekje van bumba zag liep ze er gelijk mee weg, helemaal blij! Erg leuke boekjes!

Miranda boersma groeneveld
Berltsum
20 april 2018

Leuke boeken en strips en

Leuke boeken en strips en soms ook doeboeken, redelijk goed afgestemd op de leeftijd. Speelt in op de actualiteiten. Wat is hip en leeft er onder de kinderen in een bepaalde leeftijdsgroep.

Rebecca de Jong
Alkmaar
13 april 2018

Super leuk cocept, elke maand

Super leuk cocept, elke maand een eigen boekenpakketje door de brievenbus. Wordt hier met plezier ontvangen! Helaas sluit het pakket niet helemaal aan bij het leesniveau (boekjes zijn te makkelijk), het pakket voor oudere kinderen past qua onderwerpen weer niet voor een kind van 6. Als hier nog wat in veranderd ben ik een heel tevreden klant!

Tess ten Hake
Apeldoorn
13 april 2018

Wij zijn heel tevreden met

Wij zijn heel tevreden met de boeken de kleine heeft er ontzettend veel plezier van
Voor al de sesamstraat boeken en de boeken met voorwerpen en dieren zijn favoriet
Onze boekenkast is helemaal vol maar volgend jaar als hij 2 is zijn wij zeker weer van plan om het abonnement te nemen

Rachel rutgers
Amsterdam
28 maart 2018

Wat een geweldige manier om

Wat een geweldige manier om je kind met boeken in aanraking te laten komen.
Het pakket is altijd erg divers en leuk dat je ook boeken kunt verzamelen van dezelfde serie.
Er zitten boeken bij die wij kunnen voorlezen aan onze dochter, maar ook boekjes waar zij zelf iets mee kan.

Heel erg Leuk!

Lichelle Gelijsteen
Baarn
28 maart 2018

Mijn mama, papa en ik

Mijn mama, papa en ik zijn heel blij met de nieuwe boekjes. Ik vind het ook heel leuk als mama of papa mij voorleest uit 1 of meerdere boekjes (soms lees ik ook weleens zelf voor aan mijn poppen en knuffels).
We zijn sinds kort weer terug en ik ben daar heel blij mee, want nu krijg ik soms stickers en die kan ik dan mooi plakken, overal in huis.

Lily Sijnke
Breda
13 maart 2018

Hallo,Ik vind jullie abonnement heel

Hallo,
Ik vind jullie abonnement heel leuk mijn prinses geniet elke maand van jullie boeken. Elke maand krijgt ze verschillende boekjes die heel leerzaam zijn.

Varsha Gangaram-Panday
Zoetermeer
4 maart 2018

Ik vond het altijd super

Ik vind het altijd super leuk wanneer de pakketjes weer op de mat vallen! Mijn meisjes natuurlijk helemaal! 🙂
Ze zien het als een kadootje om iedere maand weer het leuke lichtblauwe pakketje open te maken met de spanning; welke leuke boekjes zullen er nu weer in zitten?!
Helaas heb ik nu geen financiële ruimte meer, maar wanneer dat weer komt zal ik zeker mij weer aanmelden!

Mandy Tims
Hendrik Ido Ambacht
23 februari 2018

Het was een leuke ervaring.

Het was een leuke ervaring. Het boeken waren top. We hebben veel samen gelezen het vriendenboekje vonden we helemaal top. We zijn zo trots op jullie leveringen.
Bedankt voor alles

Tasnim Masbeh
Amsterdam
20 februari 2018

Wij hebben sinds enkele maanden

Wij hebben sinds enkele maanden pakketjes van de kinderboekerij. Onze dochter vindt het geweldig. Ze zit nu in groep 3 en heeft het lezen helemaal ondekt. Fijn dat er leuke boeken thuis worden bezorgd.

Corine Berger
Scheerwolde
12 februari 2018

Iedere keer weer een leuke

Iedere keer weer een leuke verrassing als het pakket op de mat valt. Ik ben erg tevreden over Kinderboekerij en ontvang de boeken 4x per jaar. De frequentie is heel makkelijk aan te passen en de service is goed.

Jacolien Bol - van Raamsdonk
Raamsdonksveer
2 februari 2018

Maanden genoten van alle leuke

Maanden genoten van alle leuke boekjes dochter lief sleept de sesamstraat boeken overal mee naar toe en ze moeten de hele dag voorgelezen worden. Voor nu hebben wij even genoeg boekjes maar zodra we een leeftijdsfase verder zijn gaan wij zeker snel weer aanvragen.

Danichya Stevens
Haarlem
25 januari 2018

Het is leuk om regelmatig

Het is leuk om regelmatig boekjes te ontvangen. Alleen is elke maand wel veel, maar je kan de frequentie makkelijk aanpassen, dat zou ik wel aanraden zodat je er minder snel op uitgekeken raakt.
Wel mogen er minder “goedkope” boekjes met slappe kaft tussen zitten. De harde kaft boekjes zijn leuk voor de kleintjes en de sesamstraatboekjes zijn erg leuk om voor te lezen.

F Van Dam
Purmerend
25 januari 2018

Leuke pakketten, goede service via

Leuke pakketten, goede service via de site.
Zeker de moeite waard om te doen

gijs van asselt
oldebroek
16 januari 2018

Ze hebben goeie service reageren

Ze hebben goeie service reageren snel en zeker een aanrader niet duur en kan je eigen boeken samenstellen. Kan ook een boek kopen in winkel maar dan heb je er maar 1 hooguit 2 en nu hadden we er vier mijn kinderen kijken er echt naar uit. Bedankt

Yvonne adema
Leeuwarden
12 januari 2018

Pakket voor kleuters ontvangen met

Pakket voor kleuters ontvangen met een sticker doeboek, twee voorleesboeken en een kleurboek. Het is een zeer leuk pakket, echter niet geschikt voor kinderen die niet kunnen lezen/praten/schrijven en/of andere beperkingen hebben zoals mijn zoon. Buiten dit wel volledig afgestemd op een kleuter en aan te raden.

Larissa Boers
Dordrecht
12 januari 2018

We hebben nu 2 pakketten

We hebben nu 2 pakketten mogen ontvangen. Deze waren beide heel divers van samenstelling. Onze 3 dochters waren erg enthousiast. Het leuke aan deze pakketten vind ik dat ze nu ook boeken onder ogen krijgen die ze niet altijd zelf zouden uitkiezen, maar eigenlijk best heel leuk vinden. Zo worden ze dus ook op deze wijze gestimuleerd om hun leeservaringen uit te breiden. Ik heb inmiddels wel de frequentie iets aangepast, want samen met een abonnement op de bibliotheek is het niet bij te houden al die boeken. Maar het belangrijkste doel is “lezen is leuk” en dit pakket helpt hier echt bij. Zeker een aanrader dus.

Monique van Wegen
Lopik
10 januari 2018

Erg leuke en verschillende meiden

Erg leuke en verschillende meiden boeken voor mijn 7-jarige ontvangen erg blij mee maar ze was al einde groep 3 Avi-uit dus heb nu net heel makkelijk het “niveau” veranderd maar ze was al blij met deze boeken maar ze wil toch iets meer uitdaging fijn dat je dat zo kan veranderen ben benieuwd naar het nieuwe pakket!!

Aida brito
Hoek van holland
15 december 2017

Onze kinderen genoten elke keer

Onze kinderen genoten elke keer als de grote dikke envelop op de mat lag. Heerlijk samen lezen en kleuren!

Jacqueline de vries
Hoogeveen
15 december 2017

Leuke pakketten, leerzaam en leuke

Leuke pakketten, leerzaam en leuke boeken om voor te lezen. Kids wachten met smart hier op de boeken. Pakketten zijn heel divers iedere keer.

Angela de Boer
Dalfsen
11 november 2017

Goede service, goede klantvriendelijkheid, mooie

Goede service, goede klantvriendelijkheid, mooie pakketten.

Yvonne van der Keur
Krimpen aan den Yssel
10 november 2017

Mijn zoon keek elke keer

Mijn zoon kijkt elke keer weer uit na de pakket die hij krijgt. En is altijd erg enthousiast.

Riley woudstra
Arnhem
27 oktober 2017

Leuk pakket

Leuk pakket.

Roan en Jeslyn Evers
Haaksbergen
24 oktober 2017

Super leuke boeken ontvangen! Heel

Super leuke boeken ontvangen! Heel blij met de gespaarde collectie van het afgelopen jaar. Deze boekjes lezen we altijd voor het slapen gaan, mijn zoontje van inmiddels 1 jaar weet een hoop Sesamstraat figuren al te herkennen!

Quin van de Beek
Schiedam
23 oktober 2017

Leuke leerzame boeken! Elke keer

Leuke leerzame boeken! Elke keer weer een verassing voor de kids in de brievenbus.

S Kraaikamp
Breskens
17 oktober 2017

Onze dochter is een kind

Onze dochter is een kind dat niet graag leest, maar wel leergierig is. Door dit leespakket raakte ze toch geïnteresseerd in lezen!

Marit van der Meer
Harderwijk
3 oktober 2017

Leuke pakketten voor breed geintereseerde

Leuke pakketten voor breed geintereseerde kinderen. Goede kwaliteit en interessante en actuele titels. Opzegging werd direct en zonder problemen verwerkt dus zeker aan te raden om eens te proberen!!

Finn keetman
Venray
22 september 2017

Zeer leerrijke leuke boeken en

Zeer leerrijke leuke boeken en altijd up to date. Het was ook heel simpel om op te zeggen.

Ishmeet Singh
Den Haag
21 september 2017

Na een super vervelende ervaring

Na een super vervelende ervaring met de vorige leverancier. Is dit een mooi pakket en is het makkelijk aan te passen.

Tygo van ham
TILBURG
18 september 2017

Het was leuk om elke

Het is leuk om elke maand een pakket te krijgen. Mayuri stond dan bij mij te springen om te kijken welke boeken we dit keer kregen.
Sommige boeken liet ik achter als we lange autorit voor de boeg hadden, gingen uit eten of op vakantie.

Mayuri Busker
Rotterdam
15 september 2017

Je krijgt echt hele leuke boeken voor een mooie prijs. Je krijgt ook echt wat er toegezegd wordt en ik vind het ook heel netjes dat alles op de site terug te vinden is. Ook afmelden kan heel makkelijk via de site. Bij twijfel zou ik mensen zeker aanraden om het te proberen!

Annemarie van der Meij
Rijnsburg
14 augustus 2017

De boekenkast van onze 1 jarige dochter is inmiddels behoorlijk aangevuld. Veel leuke boekjes. Het leukste vind ik dat het boekjes zijn die we normaal zelf niet zo snel zouden kiezen maar toch erg leuk blijken te vinden!

Puck Pelders-Cools
Tilburg
11 augustus 2017

Elke maand is het weer feest wat erin de tas zit van de kinderboekerij. Omdat onze dochter qua niveau met lezen hoger zit, hebben we het pakket veranderd. Vooral de leesboekjes verslindt ze. Tot nu toe heel tevreden.

Esther Bootsman
Oosterhout
2 augustus 2017

Erg tevreden over de boeken. Mooie mix van voorleesboeken en boekjes die ze zelf kunnen bekijken.

Finn en Maud Koster
Noordscheschut
20 juli 2017

Vandaag denk ik voor de laatste keer dit pakketje mogen ontvangen nu gaan we over naar een pakketje moeilijker. De selectie aan boeken is geweldig. Mijn dochter verheugd zich iedere maand als haar pakketje ziet. Prentjes kijken of mama moet voorlezen.

Hele goeie ervaring ermee. hopelijk blijft dit zo! Verheugen ons op de volgende fase.

Ivy Clevers
Kerkrade
14 juli 2017

Een poosje geleden ben ik benaderd door kinderboekerij. Ik was meteen enthousiast en heb mij aangemeld voor leuke boekjes. Ik heb nu de plank vol leuke boekjes met geluid en voelboekjes van karton naar papier. Erg leuk.
Altijd op tijd ontvangen en geen omkijken naar.

Denise Hop- Hooghordel
Tloo
23 juni 2017

Goede ervaring
Boeken netjes ontvangen.
Service netjes

Ize Horstman
Losser
20 maart 2017

Een ontzettend leuk pakket!
Ons dochtertje was er heel blij mee!
Zeker voor herhaling vatbaar!

Elisa van Hest
Arnhem
12 maart 2017

Hierbij laat ik weten dat de boeken snel geleverd zijn en het ook super leuke boeken zijn om te lezen mijn kleine vond het zeker heel erg bedankt Mvg

Esmeralda Mans
Baarn
21 februari 2017

Mooi boekenpakket, in goede orde ontvangen. Veel leesplezier

Nadine Pirkner
Heerhugowaard
10 februari 2017

Vandaag eerste pakket binnen gehad en ben echt heel enthousiast! Wat een leuke boeken op leeftijd afgestemd
Echt een aanrader!

Petra van 't Hof
Ridderkerk
16 januari 2017
DEEL OOK JE ERVARING!
Het is belangrijk om andere, toekomstige leden de ervaringen van onze klanten en ex-klanten te laten lezen. Wat fijn dat je ons daarbij wilt helpen. Deel jouw ervaring via onderstaand formulier in, liefst mét foto. Als je ervaring op de website gepubliceerd wordt met foto ontvang je als dank een gratis cadeautje. Alvast bedankt voor de moeite!

Verplicht veld