Kinderboeken Schoolkind 6-7jr

 
Zo geef je je
kinderen een 
voorsprong in
hun educatie

Kinderen hebben boeken nodig en de meeste kinderen zijn dol op lezen en voorlezen. Het traint de aandacht, de concentratie, het sociale gedrag én stimuleert creativiteit. Hierdoor geef je je kinderen alvast een voorsprong in hun educatie.

Leren lezen is een van de grootste mijlpalen in de ontwikkeling van jouw kind. De eerste letters, woordjes en zinnen lezen is een heel avontuur voor kinderen. En voor je het weet lezen ze hele verhaaltjes zelf: er gaat een wereld voor ze open! Hoe leuk is het dan om de eerste boekjes die je kind kan lezen al in huis te hebben? Het Kinderboekerij Schoolkind pakket (6-7 jaar) is daarom voor jou en je kind het ideale pakket, het bevat boeken om zelf te leren lezen, maar natuurlijk ook nog voorleesboeken. Op een rustig moment overdag of als vast ritueel voor het slapen gaan. En ook aan creativiteit wordt gedacht: naast leesboeken kunnen er ook boeken in zitten om zelf mee te knutselen of om in te kleuren. Iedere maand wordt het boekenpakket zorgvuldig samengesteld met 4 nieuwe kinderboeken van diverse populaire uitgeverijen met een winkelwaarde van ruim 20 euro. De boeken afgestemd op de leeftijd van jouw kind. Zo kan jouw kind straks zelf zijn/haar favoriete boek uit de kast kiezen om te gaan lezen, knutselen of kleuren.
VOORBEELDEN VAN BOEKEN DIE IN
HET PAKKET KUNNEN ZITTEN:
• Voorlees- en leesboeken
• Knutselboeken
• Stickerboeken
• Leren lezen en schrijven
• Taal- en rekenoefeningen

Is je kind 7 ½ jaar en merk je dat hij/zij meer uitdaging nodig heeft? Laat je pakket dan omzetten naar het Tiener Pakket (8+ jr)!

 

MERKEN DIE JE IN ONZE PAKKETTEN KUNT VERWACHTEN