Leuk pakketje, mijn kind houdt van lezen, dus we probeerden kinderboekerij enthousiast uit tijdens de actie voor Sinterklaas.

Helaas was het pakketje niet zoals beloofd tijdens Sinterklaas aangekomen en dit werd ook niet van te voren (of achteraf) doorgecommuniceerd door kinderboekerij, wat we toch wel jammer vonden. We gingen uit van extra cadeautjes tijdens Sinterklaas.

Als tijdige levering niet van belang is, zou ik anderen wel aanraden kinderboekerij een keer uit te proberen. Mijn kind is bijna 2 jaar, maar leest/kijkt al vaak naar boeken. Vandaar dat we niet voor het baby/dreumes pakketje gingen (0-2 jaar), maar het volgende pakketje. In ons peuter/kleuter pakketje (3-5 jaar) zat een boek van Bumba (zijn lieveling), een stickerboek (vond hij ook erg leuk), een boek van Peppa Pig, en Disney boekje van Lion King (is hij nog iets te jong voor, maar zal hij waarschijnlijk later wel leuk vinden).

Het concept is dus leuk, maar het feit dat kinderboekerij de actie adverteerde als een Sinterklaasactie, maar uiteindelijk toch niet tijdens Sinterklaas leverde, heeft bij ons veel teleurstelling opgewekt. Ook doordat ons kind qua interesse net tussen de leeftijdsgroepen zit van de baby/dreumes (0-2 jaar) en peuter/kleuter (3-5 jaar) zit waardoor hij nog niet volop van alle boekjes kan genieten, hebben we het abonnement nu voorlopig opgezegd.