Wij hebben ongeveer een half jaar maandelijks het boekenpakket ontvangen. Na een paar maanden zijn we van het 2-3 jaar pakket gewisseld naar het 4-5 jaar pakket.
Het pakket van 2-3 bevatte voor ons te vaak een boekje dat te simpel was (geschikt voor vanaf 18 maanden) terwijl het pakket voor mijn zoontje nog voor ruim een heel jaar geschikt zou moeten zijn. Via de website gezien dat een pakket een stapje moeilijker vaak de oplossing is. Helaas zaten hier weer boekjes bij die echt te moeilijk waren zoals boekjes met schrijfoefeningen vanaf 5 jaar.
De moeilijke boekjes bewaren we uiteraard voor over een paar jaar maar hierdoor zaten in het pakket vaak maar 1 of 2 bruikbare boekjes.
Vanwege het precies tussen de pakketjes invallen hebben we het abonnement nu stop gezet. Wellicht dat we over een tijdje een nieuw abonnement nemen als het pakket 4-5 wel aansluit.
Opzeggen vinden we wel jammer want het voelde elke maand als een cadeautje voor mijn zoontje en het boekje/de boekjes wat wel passend was/waren, was ook echt heel leuk voor hem!